O.P.I - It´s my year 
Detta lack, tog lång tid för mig att köpa men inte pga av glömska eller överköp av andra produkter ( sprängd budget), nej.. utan helt enkelt för den var as svår att få tag i. Helt slutsålt överallt, men nu har jag den och den är precis så fin som jag föreställd mig.
 
O.P.I - It´s my year är ett glitterlack i lilarosa med massor av fint guld glitter, den har en tends att skifta lite så färgen kan ibland se rosalila ut och ibland ljuslila. Ett helt otroligt fint lack som känns levande med dess glimmande glitter. Super... Lacket är lättlackat och glider på fint utan knölar eller ränder, och 2 lackningar räcker för att få det heltäckande. Och torktiden är kortare än med creme lack.
  • Betyg: 9 av 10
  • Pris: Ord. pris runt 150kr för 15ml, men nu runt 200-280kr ex.frakt 

 
 

 

 

 
Copyright©tikaha.blogg.se

China Glaze - Tarnished Gold

 
China Glaze - Tarnished Gold är ett lack som jag haft ett bra tag nu, men aldrig riktigt fäst mig vid eller visat upp. Mest för jag inte riktigt kommer överens med formulan.
Det jag tycker är största problemet med krakeleringslack är  att dom torkar för fort och är rätt skria , så man hinner aldrig få på ett jämt täckande lager på nageln innan formulan börjar spricka. Så det gör det till ett svårjobbar  lack för en perfektionist. Utöver det så är China Glaze - Tarnished Gold en fin ljusguldigt lack som gör sig din på mörka lack men försvinner lätt över ljusa lack. Det är inte tillräkligt mycket pigment i färgen.
 
 
  • Betyg: 8 av 10
  • Pris: runt 99kr hos bl.a Kicks
  

 

 

 

 
Copyright©tikaha.blogg.se

RSS 2.0