Avalon Organics - Vitamin C Cleansing Gel

Det var ett bra tag sen jag beställde Avalon Organics - Vitamin C Cleansing Gel, och jag hunnit testa den tillräckligt för att ge ett bra och ärligt betyg om denna produkt.

Avalon Organics - Vitamin C Cleansing Gel är en  gel som man  "kletar " ut i torrt ansikte och gnuggar helst in den in huden för att få bort allt smink och "guck". Sen sköljer man med vatten. Som en vanlig ansiktsrengöringsgel minus alla otrevliga saker. Dofte är underbar och uppiggande av solmogna apelsiner och den rengör riktigt bra, men jag  tycker den är väldigt uttorkande även på mig som har blandhy och T-zoner. Så jag använder denna  mest på morgonen om jag använt mycket oljeserum under natten och behöver strippa huden från olja för att lägga på en tjockare kläm eller SPF skydd. Produkten är dryg och funkar att använda till hela kroppen om den visar sig vara för stark. Jag brukar använda den som rakning gel, Då den är glattig och trevlig.
Jag skulle inte köpa den som en varjedags cleanser då den är för stark, men jag gillar doften så mycket och känslan och kvalitén att jag måste ge den ett högt betyg.

Vill du få en 5%-10% rabbat på ditt första kö pås iHerb , så anger du koden KIW193 . Och handlar du under 250kr så slipper du tullavgifter. Bättre att beställa 2 gger och betala extra frakt än åka fast i tullen. Ett litet tips där,


  • Betyg: 9 av 10

 

  • Pris: 7,81 usd  ex.frakt (frakt beror på vikten av produkter du köper)hos iHerb.com

 

Avalon Organics - Vitamin C Cleansing Gel

 

Copyright©tikaha.blogg.se

Bilderna är lånade från iHerb


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0