NOTD - 18/6-12 Spotted Tangerine

Dessa lack använde jag:


 

 

NOTD  - 16/6-12 Spotted Tangerine

 

NOTD  - 16/6-12 Spotted Tangerine

 

 

Copyright©tikaha.blogg.se


Avalon Organics- Awapuhi Mango Deep Moisturizing Conditioner

En till produkt från iHerb ( har beställt en hel del från dom under som senaste månaderna) som jag verkligen gillar.
Jag har världens krävande lockiga trasselhår, så bra silikon och fettiga extremt fuktgivande produkter är ett måste.
Så jag hinner testa en hel del produkter genom åren för att hitaa  de produkter som kan funkar för mitt hår, pch då har jag testa allt från billiga ICA shampoon till syra salongs märken. Och i det hela har inte nån av dom ( dom få som inte innehållt uttorkande eller allergiframkallande eller rena bluff ingredienser) funkat för mig. Så jag håller mig till prisvänliga naturliga produkter från och med nu. Ialf så är Avalon Organics- Awapuhi Mango Deep Moisturizing Conditioner en naturlig och riktigt fukt givande hårmask mer än ett balsam. Den är tjock och krämig och sisånär dryg till mitt tjocka hår, och Håret känns riktigt återfuktat. (ett tips är att alltid använda ett vanligt lättare balsam efter inpacknings produkter för att få extra ( fukt/glid i håret och skölj i så kallt vatten som du klarar av).


Det enda jag inte gillar är lukten, som påminner om någon Afrikansk kyddig mangorätt som aldrig vill ge sig. Jag har svårt för söta påtränga lukter opch denna verkar aldrig försvinna, ialf inte förrän man tvättar håret nästa gång. Det är det enda jag tycker illa om produkten. Annars är det en superprodukt för ett bra pris, ialf för oss blandhårs krullisar  som behöver tygd och fukt.


  • Betyg: 8 av 10 ( lukten är bleeeee i längden)
  • Pris: 14 oz för 7.29 USD ex.frakt hos iHerb

 

Avalon Organics- Awapuhi Mango Deep Moisturizing Conditioner

 


Copyright©tikaha.blogg.se

 


Avalon Organics - Vitamin C Cleansing Gel

Det var ett bra tag sen jag beställde Avalon Organics - Vitamin C Cleansing Gel, och jag hunnit testa den tillräckligt för att ge ett bra och ärligt betyg om denna produkt.

Avalon Organics - Vitamin C Cleansing Gel är en  gel som man  "kletar " ut i torrt ansikte och gnuggar helst in den in huden för att få bort allt smink och "guck". Sen sköljer man med vatten. Som en vanlig ansiktsrengöringsgel minus alla otrevliga saker. Dofte är underbar och uppiggande av solmogna apelsiner och den rengör riktigt bra, men jag  tycker den är väldigt uttorkande även på mig som har blandhy och T-zoner. Så jag använder denna  mest på morgonen om jag använt mycket oljeserum under natten och behöver strippa huden från olja för att lägga på en tjockare kläm eller SPF skydd. Produkten är dryg och funkar att använda till hela kroppen om den visar sig vara för stark. Jag brukar använda den som rakning gel, Då den är glattig och trevlig.
Jag skulle inte köpa den som en varjedags cleanser då den är för stark, men jag gillar doften så mycket och känslan och kvalitén att jag måste ge den ett högt betyg.

Vill du få en 5%-10% rabbat på ditt första kö pås iHerb , så anger du koden KIW193 . Och handlar du under 250kr så slipper du tullavgifter. Bättre att beställa 2 gger och betala extra frakt än åka fast i tullen. Ett litet tips där,


  • Betyg: 9 av 10

 

  • Pris: 7,81 usd  ex.frakt (frakt beror på vikten av produkter du köper)hos iHerb.com

 

Avalon Organics - Vitamin C Cleansing Gel

 

Copyright©tikaha.blogg.se

Bilderna är lånade från iHerb


RSS 2.0