Color Club - Too Violet

Jag har helt snöat in på glittriga naglar nu, fast jag inte riktigt trivs i dom så kan jag inte låta bli att köpa såna lack.
Dessa min lack från Color Club köpte jag på ICA - Kvantum för 15kr/st tror jag, inga pengar egenligen.

Color Club - Too Violet är ett magentalila jelly-lack med multi/micro glitter i olika färger, det ser så otroligt fint ut i flaskan och även så på naglarna. Det enda problemet är att det nästan aldrig torkar, och du behöver kanske 3 lager för att täcka ens vita nageltippar. Så detta lack gillar inte att bli applicerat i många lager, för jag fick aldrig naglarna att torka fast det gått 3 dagar så knölade och veckade sig lacket vid ihopstötningar. Det var grymt frustrerande.

Jag har tyvärr bara testat det en enda gång, så det kanske funkar som ett överlack på en annan färg än att ha den enskilt i flera lager. Så jag bedömmer bara lacket för sig själv.
  • Betyg: 3 av 10
  • Pris: 19kr/st hos ICA Kvantum

Color Club - Too Violet

 

Color Club - Too Violet

 

Color Club - Too Violet

 

Copyright©tikaha.blogg.se

Bow...

Jag är inte mycket för att "pynta" håret, då mitt hår är lockigt så finns det alltid rörelse och trassel i det. Men jag gillar verkligen söta och roliga hårklämmor. Och när jag såg denna fina och enorma hårspänna med roset på, så kunde jag inte låta bli. Dessa klämmor med denna form av stängning brukar inte funka på mitt hår då det är så jäkla tjockt, detn brukar inte gå att stänga. Men nu då jag har klippt mitt hår betydligt kortare så får allt hår plats i klämman. Du hittar den hos H&M i brunt fejkläder och demin för 49kr.

Bow

Bow

Copyright©tikaha.blogg.se

Maybelline - Colossal Diamond Mascara

Jag tycker att Maybelline Colossal och Falsie mascaror är riktigt bra, både pga. färgkvalité och deras enkla men stora borstar. Men När jag testade Maybelline - Colossal Diamond Mascara blev jag extremt besviken och irriterad. Det lät juh så snyggt med lite glittrig mascara och jag behövde en ny då båda mina mascaror hade börjat ta slut.

Det första intrycket var att borsten var lika bra som The Falises och var lätt att applicera men bra svärta. Dock tyckte jag att det som skulle vara glitter var lite väl stora och få. Det skulle ha varit ett form av skimmer eller micro micro glitter i det. Men dessa var stora och väldigt  synliga.

Ialf så hant jag ha mascaran på i ca 1 timma, då jag av ren vana tittade mig själv i spegeln och såg att jag hade massor av små svarta prickar under ögonen. Vid närmare titt så såg jag att det var glittret från mascaran, och när jag försökte torka bort glittrer så rasade det ännu mer från fransarna som landade i ögonen och munnen och överallt. Det var smärtsamt och irriterande så jag tvättade bort det så gott det gick, men jag hade fortfarande glitterflagor som åkte ner i ögonen efter 24h. Lagomt frustrerande.

Ialf så testade jag mascaran igen, då jag ville att den skulle funka och jag hade ingen annan, och jag var noggrann och applicera i flera lager för att ev. kapsla in glittret. Men det blev samma resultat som innan och tom värre då det blev ännu mera glitternerfall. Dom kan inte ha testat denna mascara innan dom släppte den på marknaden kan jag säga. Dom skulle ha använt en annan form av glitter, för mascaran i sig eller svärtan mer och borsten är lika bra som alltid. Det är bara glittret som förstör.


  • Betyg: 2 av 10 ( oanvändbar pga. glittret )
  • Pris: ca 110kr hos bl.a Kicks

 

Maybelline - Colossal Diamond Mascara

Maybelline - Colossal Diamond Mascara

Copyright©tikaha.blogg.se


Äntligen ... 120 klickar av färg

Jag vet inte hur länge jag hade tänkt köpa denna enorma paletté, men nog är det över 2 år.
Anledningen varför jag väntat så länge är nog en fråga om användning och behov, för inte behöver man en sån enorm palett och inte kommer man använda alla färger heller. Men jag ville verkligen ha en, även fast jag tycker dom är stora och otympliga. Men jag ångrar inte köpet ialf för färgerna är väldigt fina och väldigt välpigmenterade, dock lite smuliga och känsliga så man smular sönder dom lätt med ens penslar. Jag tycker det är en bra investering men det hjälper inte mot att man vill ha fler paletter. Just nu vill jag tex ha en Nude/naturell palette men i ett lite mer känt märke som Stila, Urban Decay eller något liknande märke.

Jag hade velat ha en sak, och det är en plexiglas palette, så man kan se vad för slags skuggor som ligger i asken. Det gör det hela lite lättare än att behöva öppna varje palette och placera ut dom för att  välja färger, det tar en hel del plats. Jag vet att det finns några liknande som man kan placera sina skuggor och rouge i olika storlekar, men dom är försmå och jag vill ha gjutna hål som en vanlig palette. Kanske något man får konstruera själv om man hittar någon sån låda.

Jaja, ialf så är jag nöjd med paletten och tycker att många av färgerna är riktigt snygga ( vill ha en del i större storlek) och def. prisvärt.

  • Betyg: 8 av 10
  • Pris: runt 80-100kr ink.frakt från Ebay

Äntligen ... 120 klickar av färg

 

Copyright©tikaha.blogg.se

Shopping v.2

Egentligen är det inte vecka 2 som dessa godingar landade hos mig. Dom är en födelsedagspresent från Oktober.
Har inte heller hunnit testa dom något vidare heller. Men det kommer vid senare tillfällen.

Från v. till h.

  • Seche Vite - Base Coat
  • China Glaze - Crimson
  • Color Club - Covered in Diamonds

 

Shopping v.2

 

Copyright©tikaha.blogg.se

RSS 2.0