NOTD - Ariel´s treasure

Dessa lack använde jag:
 
  • Color Club - Sky Hight
  • Color Club - Wish apon a Rock-Star
 
 
Bilder som jag aldrig publicerat
 
 
 
 
 
 
Copyright©tikaha.blogg.se

Everyday Minerals - Blender Face Brush

Det var ett tag sen jag köpte Blender face brush från Everyday minerals, men då köpte jag den för ett rabbaterat pris och då hade den inte samma namn. För detta är en "stippler brush" och det kan vi sminknördar enkelt se.
Jag köpte denna borste tillsammans  med en ny foundation, som tyvärr var alldeles för ljust för mig, men det var något erbjudande pris på dom och jag behövde en ljustare foundation men överdrev lite väl i ton. Ialf så köpte jag denna sk. stippler brush då jag hört att man kan få ett så fint resultat av den. Så jag har använt den till mineral foundation som jag sprajat med en lätt face moisturiser. Det har blivit en flytande foundation som verkligen behöver  stipplas ut i ansiket. Denna metod använder jag bara då min hy är extra elak och har attakerat mig med finnar och sår, annar blir det ett tunt lager mineral foundation med en vanligt kabuki borste.
 
 
Så jag tycker borsten har väldigt bra kvalité och fuunkar bra att stipple smink med, den har inte släppt ett hårstrå efter många tvättar och har inte börjar lukta bajs eller mögel.
 Så detta är en riktigt bra borste för dom dagar man vill täcka extra mycket eller man använder flytande foundations eller primers. Långt handtag, mjuk men spänstig.
 
 
  • Betyg: 9 av 10
  • Pris:  $8.45 ex.frakt hos http://www.everydayminerals.com
 
 

 
 
 
 
Copyright©tikaha.blogg.se

Lite slött

Anledningen till att jag knappt bloggar nu är inte pga av att jag slutat konsumera. Mer att jag inte har tid, då så mycket annat tar upp den tid jag har. Jag tar tex helt fastnad i den kretativa ådran att virka och sticka. Sen har jag helt hux flux valt en udda inrikning för mig och börjat plugga företags ekonomi. Så större delen av min fridtid går år till virkande och pluggande. Synd då jag får lite dåligt samvete att inte blogga om alla dessa godingar jag införskaffar.
 
 
 

RSS 2.0