Shopping v.39

Egentligen är det inte från v.39 utan mer v.37, men det tog extremt lång tid för rouget att komma. Men som plåster på såret fick jag en ögonskugga från Stila ( Pon Pon Gerbera ). Som tyvärr är rosa, en färg som aldrig ser bra ut på mina pigmenterade ögonlock. Men men, rougen Benefit - Honk if you´re... var precis så fin som jag trodde den skulle vara. Väl värd att vänta på.
Sen blev det en Fine Liner från Isadora, har inte använt deras produkter på över 15 år minst, och har bara dåliga erfarenheter. Men H&M hade rabbat på nästan alla liners från Isadora, så tyckte jag att 79kr för att testa ens gamla ärkefiende var helt okej.
Sen köpte jag en ny hårkräm Från Grazette XL som jag hoppas inte är klistrig och får mitt hår att tova ihop sig, och en väl behövd inpackning från Goldwell Dualsenses Green. Har så jäkla kräset hår som behöver mycket tyngd och fukt så att hitta produkter som funkar är jobbigt och dyrt. En del  billigare hårprodukter som man hittar i dagligvaruhandeln är minst lika bra som många hårfrisörssålda produkter, om inte bättre. Även en del svindyra eko proukter kan jag räkna in där, men det får jag ta en annan gång.


Shopping v.39

Isadora Fine Liner

Grazette XL - Creative hair cream

Goldwell Dualsenses Green - 60sec Treatment


Bilderna är lånade från: Isadora.se och Lyko.se
Copyright©tikaha.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0