Regniga dagar och trasiga naglar...

Ja, det var min dag. Efter att jag haft värsta turen med mina naturliga naglar, som har vuxit sig hela och fina ( om än lite tunna en del) så flisades en sönder i städandet igår. *buhu*

Så jag tänkte testa och göra en ny nagel med en akryltip och gel överläggning. Första gången jag använt en tip, och det var inte lätt eller roligt, då det blev fult första gången och jag var tvungen att göra om det. Nu så insåg jag att jag ska ha fristyle naglar utan limskåror för dom funkar inte på mina naglar. Men man lär sig ialf något nytt.

Jag tänkte förstärka resten av naglarna, men jag tappade suget och sket i det. Så lite klarlack på dom naturliga så ser man inte helt tydligt att en av dom är fejk=).

Ganska sjukt eg. hur mycket saker och tid det går åt att göra en nagel. Iof så klantade jag mig första gången, men jag tycker ialf att det går snabbare att skulptera förlängningar helt i gel än med en tip i grunden.

Vi får se, nästa nagel som går sönder får jag experimentera på.

Regniga dagar och trasiga naglar...

Regniga dagar och trasiga naglar...


Allt detta behövs verkligen, specielt något att läsa. I brist på annat så är Hemma i HSB kul att läsa.
Och ni ser inte fel, det är en tub med solskyddsfaktor där, för naglarna härdas med uv-ljus och  med tiden så spenderar händerna rätt mycket tid i uv. Så  därför är det viktigt att skydda händerna.


Regniga dagar och trasiga naglar...


Copyright©tikaha.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0