Testar att mobilblogga

Jag fick en HTC wildfire, i födelsedagspresent. Så nu måste jag testa om det går att göra enklare inlägg. Så detta är "testing, testing."

Vichy Källvatten

Det har hänt en hel del sedan jag skrev något. Jag har tex hunnit fylla hela 30år, och jag har då ingen åldersnoja än=)
Ialf så fick jag trevliga presentkort och en HTC Wildfire, som var alldeles förmycket men hur trevligt som helst att få.

Ialf så var jag in på Doc Morris nya Apotek i In gallerian i Sundsvall. Jag skulle bara köpa nässpray, men jag kunde inte låta bli att titta igenom deras sortiment. Och jag blev faktiskt väldigt imponerad att dom säljer både Dermologica och REN ansikte och kroppsprodukter. Riktigt roligt att få klämma och känna på produkterna. Dock var dom betydligt dyrare att köpa i handeln än att beställa via internet.

Men jag hittade ialf en sak som jag köpte, Vichy Källvattensspray. Det är precis samma som Avene Thermal Spring water men den hade tagit slut och jag behövde en ny. Och Vichy var billigare än Avene, dock så har Doc Morris betydligt högra priser på sina produkter än dom andra apoteken. Så det var en besvikelse. Tex så kostar Avene 95kr på Apoteket och Doc Morris tog 109kr. Så man ska nog kolla priserna lite extra beroende på vart man handlar.


Ialf så tyckte jag att Vichy källvatten, var lika bra som Avene då det bara är vatten. Dock har Vichy bättre sprutmunstycke så man får en finare/jämnare dusch av vatten på sig. Så jag kommer nog att köpa Vichy i fortsättningen. Detta är verkligen det perfekta verktyget för att försegla in  ditt mineralsmink, Specielt nu på vintern då sånt smink brukar ha en tendens att se ut som torkat damm i ansiktet. Helt klart värt att testa för er som inte testat det än.


  • Betyg: 10 av 10
  • Pris: 150ml för 106kr hos Doc Morris Apotek


Beskrivning av Produkt


100 % rent thermalskt källvatten från Vichy
Egenskaper:
Grundstenen i Vichys hudvård är det thermalska källvattnet från Lucaskällan. Med en naturligt hög koncentration av mineraler är vattnet från Lucaskällan det mest mineralrika i Frankrike (mer än 5 gram per liter). Källvattnet är särskilt rikt på 15 mineraler som har en positiv effekt på huden.

Vattnet används idag till behandling av olika hudproblem som till exempel eksem och rodnader.


Vichy KällvattenRSS 2.0