NOTD - 31/8-10

Jag tänkte stå ut med O.P.I Green-wich Village till på onsdag men jag kunde inte hålla mig borta från lacklådan.
Tänk så mycket tid man lägger ner på att få perfekt lackade naglar. Lager efter lager .. och så ser man i ögonvrån en skymt av ren rosa fluffig elefant. Och där åkte removern fram och nytt lack glider över en giriga fingrar.

Ungefär så var det...

Dagens lack blev China Glaze - Purple Panic (neon, matt)


NOTD - 31/8-10

NYX - Femme 643

För ett tag sen köpte jag lite NYX smink på ebay, men jag har helt glömt bort att lägga upp bilder på dom. Så jag testade lite av NYX - Femme 643 på helt osminkat ansikte så man kan se kontrasterna på färgen tydligt.
För detta är ingen mjukisfärg utan en riktigt skarp korallrosa färg som är väldigt svår att matcha med något och de det att se naturligt ut. Så man får satsa på heludda och vara bered på att sticka ut med detta läppstift.
Jag tycker NYX läppstift är bra budgetalternativ, det finns många färger och dom flesta är väldigt kraftigt pigmenterade. Luktar nästan inget och är krämiga och lätta att applicera. Dom verkar inte heller torka ut läpparna beroende på hur tunt eller tjockt man vill applicera läppstiftet. Jag ska då köper fler av dom, mest för dom är så pass billiga att man kan chansa och köpa hem en massa roliga färger.
  • Betyg: 8 av 10 ( passar inte med min hy så bra)
  • Pris: ca 28-40kr ex.frakt från ebay
NYX - Femme 643


NYX - Femme 643

NYX - Femme 643

NYX - Femme 643
Copyright © tikaha.blogg.se

NOTD - 29/8-10

Dagens lack är O.P.I - Green-wich Village, Tyvärr ett lack jag sällan använder då det krävs 5 lager för att täcka den vita manikyrkanten på mina gelnaglar.
NOTD -29/8-10
Copyright © tikaha.blogg.se

Månadens Recensioner - Juli 2010

Även denna har kommit på eftersläp.
Månadens Lima bild Juli
Copyright © tikaha.blogg.se

Jessicurl - Too Shea Island Fantasy

Här kommer en recension på en produkt jag har velat testa ett bra tag. Och jag är inte ett dugg missnöjd, utan helt frälst. Detta är en helt ekologisk, silikon artificiella dofter och starka tensider fri. Helt otroligt, och så himla bra.
Den innehåller massor med oljor och goda örter som hjälper såna som mig, med tjockt lockig hår som ofta blir torrt.
Detta är egentligen ett balsam men det är så kraftigt att jag har använt det till inpackning och som leave-in varje gång jag tvättat håret.
Mitt hår blir mjukt och härligt, och superlätt att reda ut. Produkten i sig är superdryg och kommer i 3 dofter. En doftfri, En med citron och lavendel och en som luktar cocos och citron. (Island Fantasy) hur mumsigt som helst.
Jessicurl gör en hel serie med denna typ av hårprodukter, och dom kommer från USA. Och den enda återförsäljaren vad jag vet är www.lockbutiken.se. Där kan du hitta andra bra produkter om du kör balsammetoden.
Så vill du ha en bra produkt så testa Jessicurl - Too Shea. Jag ska då köpa en ny burk så fort jag har råd.
  • Betyg: 10 av 10
  • Pris: 237ml för 155kr ex.frakten på 60kr

Jessicurl - Too Shea Island Fantasy


Copyright © tikaha.blogg.se

Månadens Recensioner - Juni 2010

Här har ni om än väldigt försenad. Juni månads samlade recensioner.
Månadens Lima bild
Lima Juni
Copyright © tikaha.blogg.se

Urk...

Jag har tyvärr bloggtorka nu, har haft det så stressigt och varit helt oinspirerad av precis allt. Har inte ens köpt ett nytt nagellack. Då är det illa.

Jag övningskör ialf nu, och det går riktigt bra men jag blir fortfarande grymt stressad av rondeller, men det ger sig nog med mer träning.
I helgen som var åkte vi till Gävle mest för att bara njuta att vara borta från Sundsvall. Vi fick en hotellnatt av killens pappa så vi bodde mitt i stan på Scandic CH. Helt okej, men hemskt kaffe som alla scandics. Sen drack vi lite cider/öl på en trevlig och fint fik Pazzo café, gick runt lite och hade oss. Dock var våran bil med AC på lackning efter att nån idiot kört in i oss på en parkering och sen smitit. Så vi körde en liten Hyundai Getz utan AC med galet gnissliga bromsar. Det var ett rent helvete...

Kan även rekommendera att folk besöker Axmarsbrygga, dom har sjukt god mat där. Och att titta in på mysiga Furuvik zoo i Gävle.

De var allt... nu ska jag fortsätta vara oinspirerad och trött.

Sjukt galen bild, kolla in ungens ansikte... fyfasen *garvar*

  Sjukt galen bild


Copyright © tikaha.blogg.se 2010

RSS 2.0