Creative Nail Design - Stickey Base Coat

Nu har jag äntligen hittat ett riktigt bra baslack. CND - Stickey Base Coat är lättflytande och gör de lätt att applicera mer än ett lager om man vill, det torkar även snabbt och håller nagellacket på plats några dagar fler än utan.
I det hela så påverkar inte underlacket torktiden av ens vanliga nagellack som man applicerar över. Hur bra som helst. När denna flaska tar slut ska jag testa OPI och China Glaze, då jag har för mig att även dom har ett " Stickey " underlack. Värt att testa och jämnföra.

  • Betyg: 10 av 10
  • Pris: 15ml från 59- 150kr hos manikyrist eller diverse nagelbutiker.

Creative Nail Design - Stickey Base Coat

 

Bilden är min egen ©


REF 551 - Treatment

Eftersom jag inte använder produkter med silikon i så är det riktigt svårt att hitta en bra hårinpackning.
Har man även krävande och humörhår så är det extra svårt.

Men det finns några inpackningar som jag köper vid sidan av billigare och hemmagjorda produkter, en av dom är REF 551 Treatment. Detta är en dryg produkt i lite av ett geléaktig konsistens. Man behöver inte så mycket för att håret ska bli täckt av detta underbart doftande "slem", doften är frisk och trevlig och mitt hår blir härligt återfuktat av de. Bästa sättet att använda en inpackning är på rent/fuktigt hår, där du har i inpackningen i ca 30min till 1h, du kan även värma håret med en varm handduk som är rätt tunn som du antingen micrar eller fuktar och värmer med hårtork.

Denna produkt är bra för dom som kör utan silikoner. Kan även rekommendera den för dom med lockigt och lite grövre hår. Tål ditt hår inte proteiner så är denna inpackning inget för dig.

  • Betyg: 9 av 10
  • Pris: 250ml för 159kr/ink frakt hos Baresso

Beskrivning från producent,

En intensivt konditionerande inpackning för torrt och skadat hår. Innehåller Tamanuolja och Silkesproteiner. Återfuktar och stärker hårets kvalite'. Ger energi och glans.

RED 551

Bilden är min egen ©

The girl in the green scarf

Jag är väldigt kär i grönt och älskar även SATC, så att jag gillade The Confession of a shopaholic är inte så konstigt.
Med detta inlägg så passar denna underbara scarf som kommer från H&M in, nu minns jag inte rikigt priset med tror de var 59-79kr. Billigt och bra=)

Green Scarf

Green Scarf

Bilderna är mina egna ©

RSS 2.0