Söta nageldekorationer

Jag brukar inte dekorera mina naglar, mest för jag har lite svårt för små saker och plotter. Men ja var ändå tvungen att testa dessa söta dekorationer. Dom kommer i strängar som man själv får skära till önskad tjocklek.
Jag skulle tro dom är gjorda av plast, och dom är väldigt fint detaljerade.

Enklast fäster man dom med nagellim, då sitter dom också fast bättre än med hjälp at överlack.
Jag testade att fästa dom på tårna och det blev faktiskt fint och lite annorlunda.

Nagellacket jag använde på tårna som bas var China Glaze -  Solar Power, från e-colletion.


Otroligt gulligt och annorlunda.


  • Betyg: 10 av 10
  • Pris: från 60-100kr för 30-50 strängar ink. frakt från Nagelbutiker eller Ebay

Plastnageldekorationer

Plastnageldekorationer

Gul nagel med rosa blomma

Gul nagel med rosa blomma

Bilderna är mina egna ©

Lush - Sugar Babe

Det var länge sen jag testade Lush - Sugar Babe nu, så det är dax att skriva vad man tyckte om den.
Först och främst så var detta min första Lush produkt.
Varför, jo Lush finns inte i Sundsvall och när jag har varit i nångon stad som haft en Lush butik så har det aldrig funnits något som tilltalat mig eller så har det varit så vidrigt och kladdigt i affären att jag inte velat handla där. Men när jag var i Norrköping så gick jag in i en ren och välskött Lush butik. Så jag köpte Sugar Babe då jag varit intresserad att testa den ett bra tag, jag gillar inte flytande scrubbs då det aldrig är tillräkligt mycket riv i dom eller så är dom baserade på olja och man riskerar att slå ihjäl sig i duschen.

Subar Babe luktar underbart, en blandning av Fresia, magnolia och vanilj. Otroligt mysig doft.. sen kommer allt det negativa. Först och främst så använd inte hela i duschen , för när sockret blir blött och stelnar så blir det som betong och man kan inte skrubba sig med betong ( tro mig, aj aj), men när den användes första ggen var det superbra och det lossnade bra med korn. Mys mys... men i botten är det en dum produkt, för enda sättet att använda denna scrubb är att mosa sönder en bit och blanda med vatten för att inte förstöra resterande del av produkten. Dålig idé av Lush.


Så ska du använda Sugar Babe så mosa hela biten i en mortel på en gång och häll i en burk, sen får du skopa upp så mycket du vill använda och blöta det med vatten.  Krångel och klet.

Men den doftar underbart, men det räcker inte för ett bra betyg.

  • Betyg: 2 av 10
  • Pris: 100g för 49kr/ex frakt från Lush

Lush - Sugar Babe

Bilden är min egen ©

O.P.I. - Here Today…Aragon Tomorrow

Jag älskar mörka nagellack och dom ska gärna vara cream, när dom är så här pass mörka som O.P.I. - Here Today…Aragon Tomorrow är.

Detta är ett mörk mörk mörkgrönt lack, den är så mörkt att det är svårt att se att det är grönt. Detta är det negativa med detta lack, plus att det inte är täckande trots sin mörka färg. Man måste måla minst tre lager för att nagelplattan inte ska lysa igenom och det tar lång tid för lagrena att torka, om man inte väntar en dag mellan 2;a och 3;e lagret.

Det är riktigt synd för jag hade kunnat använda detta lack mer om det hade varit mera täckande, för det gör inte mig så mycket att det är svårt att se att lacket är grönt. Bara jag vet så är jag nöjd, sen om andra ser det som svart det är okej med.

Men jag kan nog inte rekommendera O.P.I. - Here Today…Aragon Tomorrow, tyvärr.

  • Betyg: 3 av 10
  • Pris: från 59-150kr från Ebay, Kicks

O.P.I. - Here Today…Aragon Tomorrow

O.P.I. - Here Today…Aragon Tomorrow

O.P.I. - Here Today…Aragon Tomorrow

O.P.I. - Here Today…Aragon Tomorrow

Bilderna är mina egna ©

China Glaze - OMG

Jag har länge väntat på att testa China Glaze holografiska nagellack. Nu var det ett bra tag sen jag köpte detta lack men jag blir lika hypnotiserad av dess speciella effekter, så detta är ett favoritlack.

China Glaze - OMG
, är ett silverfärgat lack med microglitter i regnbågsreflekterande glimmer. Det torkar väldigt snabbt och två lager brukar räcka, men jag brukar använda tre för då får man större holografisk effekt.
Det finns inget negativt med detta lack, bra täckning, inga ränder och torkar rekordsnabbt.

Jag har tre av kollektionens färger och jag borde egentligen köpa alla som finns, men jag är lite sugen på kaleidoscope som också ska vara liknande men med större glitterfragment.

  • Pris: ca 59-150kr från Ebay och välsorterade Kicksbutiker och nagelsalonger.
  • Betyg: 10 av 10

♥ Tikaha Favorit ♥


China Glaze - OMG

China Glaze - OMG

China Glaze - OMG

China Glaze - OMG

China Glaze - OMG

Bilderna är mina egna ©

Länge sen...

Det var nu väldigt längesen jag skrev något i bloggen. Jag tappade intresset lite efter rabbalerna i somras med min katt och hälsoproblem.

Tyvärr blev det inte bättre med min katt Gåsen, hennes ben verkade läka ihop men jag hade noterat att hon hade haft svårt att äta och kräktes mycket så jag bad veterinären att titta henne i munnen. Dålig och bra ide, Gåsen hade en stor tumör i sidan av gommen och den var så pass agressiv att den troligen hade spridit sig till magen, och det var däför hon kräktes. Fick ialf avliva henne på plats för att hon inte skulle lida och det var de mest hjärtekrossande och avskyvärda jag gjort. Har aldrig tagit bort ett djur och jag har haft många av både de ena och de andra. Tror aldrig jag gråtit så hårt.

Ialf så var jag tvugen att bestluta om jag skulle ha en ny katt eller en hund, då jag är pälsalergiker. Man kan kuva sina alergier men de är varken att rekommendera eller trevligt. Man kan bli mycket sjuk och än värre om man har astma. Ialf så köpte jag en ny liten katt, tyvärr så genomgår jag vänjningsstadiet då jag uppvisar en del andningsrelaterade alergier. Men jag ger mig inte för jag kan inte leva utan djur och att vara ensam utan min älskade lilla Gåsen är obeskrivligt. Det är sjukt hur mycket man kan älska ett djur.


Bilder på nya kissen kommer vid ett senare tillfälle, det tar tid att få upp tempo och sånt i bloggandet då man varit borta ett tag.


Gåsen

Bilden är min egen ©

RSS 2.0