Transformers - Revenge of the Fallen


I helgen hade jag tänkt gå och se Transformers - Revenge of the Fallen, jag har alltid varit en transformers nörd. Minns hur väl jag ville ha dockorna som man kunde göra om till flygplan eller bilar. Tyvärr var man född tjej och fick mest Barbie och My little Ponny. Men min farmor gjorde en gång ett tappert försök och köpte en G.I. Joe gubbe åt mig, inte riktigt samma sak men hon försökte ialf. Hon var en underbar kvinna min farmor.

Ialf så blir det intressant och se om det blir en bra uppföljare eller en ren flopp, jag är väldigt skeptiskt till uppföljare.
Är de någon som har sett Transformers - Revenge of the Fallen, och isf vad tyckte ni om den?

transformers - Revenge of the Fallen

I stor saknad och många tankar till Mikael Jackson familj

Tragiskt och oväntat så har Mikeal Jackson avlidit. Han var en av mina stora idoler som liten och trots rykten och många anklagelse så har dom barndoms minnena aldrig förändrats. Ingen kommer kunna ta titeln ifrån honom som The King Of Pop.

Tankarna går till hans tre barnsom nu är utan dess pappa, deras saknad måste vara enorm.

Vila i frid The King Of Pop

MJ

China Glaze - Paper Chasing

Grönt och skönt är det, och till dess ära så har jag köpte China Glaze - Paper Chasing, detta äppelgröna nagellack har ett härligt skimmer och påminner om väldigt sura Granny Smith äpplen i färgen. Kvalitén på lacket är helt okej, då den efter två dagar utan baslack inte har chippat sig. En tråkig del med detta lack är att det är ganska så tunt, jag målade tre lager och får det fortfarande inte helt täckande. Så man behöver nästan måla ett baslack med beige färg före det gröna lacket för att få det riktigt snyggt.
Utöver det så är lacket snabbtorkande även efter tre lager, lätt att få jämt och häääärligt grönt.


VARNING: Använda underlack till detta nagellack då det missfärgar ens naglar gröna, går ej bort med citron.
  • Betyg: 7 av 10 ( för tunt )
  • Pris: ca 57kr/ink frakt från Ebay


Kameran gör inte färgen rättvis, den är mycket mera "lysande" grön än bilderna visar.

China Glaze - Paper Chasing

China Glaze - Paper Chasing

China Glaze - Paper Chasing

China Glaze - Paper Chasing

Missfärgade naglar efter Paper Chasing

Gula naglar

Bilderna är mina egna ©

Äntligen Sommar!

Det är verkligen något speciellt med den Svenska sommaren, den är blöt, blåsig, snål och ibland intensiv och flammande varm. Det finns så mycket att gnälla över just våran sommar, men det hör till. För vore våran sommar som en tropisk dag på stranden så nog fan skulle vi gnälla då med.
Så njut och gnäll för det är nog så det ska vara.Gulpiga

Bilden är min egen ©


The Body Shop Sommar Rea!

Idag tog jag mig ut på stan själv för första gången på 4 veckor, och det funkade helt okej fast det var väldigt varmt. Jag har problem med lock i öronen och  hade sökt om tid på V.C., där fick jag träffa en tysk AT läkare som knappt kunde svenska och var tvungen att fråga en annan läkare hela tiden, detta med hörseltest och ett recept på väldens äkligaste nässprej med kortison, tog bara 4 timmar. Helt sanslöst, nu får vi hoppas att mina öronlock släpper och att jag snart hör något annars får jag genomgå en öronoperation. Saknas bara *muttrar*

Ialf så har The Body Shop Sommar Rea, och jag fyndade Almond Milk Body Lotion för 85kr och Peppermint Cooling foot spray 59kr, Almond serien ska gå ur produktion,och de är jävligt tragiskt då jag är löjligt förtjust i mandel/bittermandels dofter. Dom hade även en del andra trevliga produkter med bra priser. Så skynda och fynda ni med.

TBS Sommar rea

Bilden är min egen ©

Oliv Naturell - Foot Cream

Jag brukar vanligtvis använda The Body Stores - Body Butter till fötterna, men jag har lessnat lite på att gräva i burkarna med långa naglar. Så jag köpte Oliv Naturell - Foot Cream för att se om den skulle vara något för mina "skorpor" till fötter.
Och jag är inte helt såld på den, det är inget speciellt med den utan mer en helt vanlig fotkräm för folk med fötter som inte kräver mycket fukt eller vård. Så den är säkert bra som en lättare fotvårdskräm med Eukalyptus doft.
 En sak jag verkligen inte gillar med denna produkt är mängden man får, 75ml är ingenting då det går åt rätt mycket för att mätta fötterna med denna kräm.
Det är verkligen inget unikt med denna produkt och den påminner tom om Apotekets fotkräm. Skulle aldrig märka någon skillnad om man gjorde ett blindtest på dom.

 Jag är ialf inte nöjd och kommer inte köpa denna produkt igen, men jag kan rekommendera Kroppscreme från Oliv Naturell. Den har en frisk och härlig doft och är lätt och skön.

  • Betyg: 2 av 10
  • Pris: 55kr för 75ml hos Åhléns

Olv Naturell - Foot Cream

Fotkräm CCS

Den övre bilden är min egen
©Ett steg i taget.

Orken och lusten börjar äntligen komma tillbaka, så jag har börjat små shoppa och blogga igen. Det tar faktiskt emot att börja göra något annat än ligga i sängen och drömma om smärtfria dagar. Men upp måste man och jag har faktiskt inte så mycket att göra nu då man är sjukskriven och har slutat studera. Får bara hoppas man får någon sjukersättning snart så man kan shoppa lite. Försäkringskassan är bra sega och krångliga, och en del vet faktiskt inte vad dom pratar om. Men för den delen behöver man inte bita huvudet av den första bästa som svarar i telefonen efter 30 min väntetid. Men det är fan tillåtet att  vädra sina frustrationer och problem som dom kan skapa om dom skickar fel information och  allmänt jävlas med folk, fast man har gjort allt dom sagt.

Det är en fin gräns mellan vansinne och behärskning.

pensé

Bilden är min egen ©

Uppehåll på obestämd tid

Jag har inte hunnit skriva några inlägg på ett tag då jag varit inlagd på sjukhus i ca 1 vecka, har även en del ont och lite ork som gör att jag inte orkar sitta vid datorn längre stunder. Inget handlande eller testande sker heller då jag inte tar mig ut. Ni får ursäkta mig....

RSS 2.0