Maybelline - Colossal Diamond Mascara

Jag tycker att Maybelline Colossal och Falsie mascaror är riktigt bra, både pga. färgkvalité och deras enkla men stora borstar. Men När jag testade Maybelline - Colossal Diamond Mascara blev jag extremt besviken och irriterad. Det lät juh så snyggt med lite glittrig mascara och jag behövde en ny då båda mina mascaror hade börjat ta slut.

Det första intrycket var att borsten var lika bra som The Falises och var lätt att applicera men bra svärta. Dock tyckte jag att det som skulle vara glitter var lite väl stora och få. Det skulle ha varit ett form av skimmer eller micro micro glitter i det. Men dessa var stora och väldigt  synliga.

Ialf så hant jag ha mascaran på i ca 1 timma, då jag av ren vana tittade mig själv i spegeln och såg att jag hade massor av små svarta prickar under ögonen. Vid närmare titt så såg jag att det var glittret från mascaran, och när jag försökte torka bort glittrer så rasade det ännu mer från fransarna som landade i ögonen och munnen och överallt. Det var smärtsamt och irriterande så jag tvättade bort det så gott det gick, men jag hade fortfarande glitterflagor som åkte ner i ögonen efter 24h. Lagomt frustrerande.

Ialf så testade jag mascaran igen, då jag ville att den skulle funka och jag hade ingen annan, och jag var noggrann och applicera i flera lager för att ev. kapsla in glittret. Men det blev samma resultat som innan och tom värre då det blev ännu mera glitternerfall. Dom kan inte ha testat denna mascara innan dom släppte den på marknaden kan jag säga. Dom skulle ha använt en annan form av glitter, för mascaran i sig eller svärtan mer och borsten är lika bra som alltid. Det är bara glittret som förstör.


  • Betyg: 2 av 10 ( oanvändbar pga. glittret )
  • Pris: ca 110kr hos bl.a Kicks

 

Maybelline - Colossal Diamond Mascara

Maybelline - Colossal Diamond Mascara

Copyright©tikaha.blogg.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0