Äntligen ... 120 klickar av färg

Jag vet inte hur länge jag hade tänkt köpa denna enorma paletté, men nog är det över 2 år.
Anledningen varför jag väntat så länge är nog en fråga om användning och behov, för inte behöver man en sån enorm palett och inte kommer man använda alla färger heller. Men jag ville verkligen ha en, även fast jag tycker dom är stora och otympliga. Men jag ångrar inte köpet ialf för färgerna är väldigt fina och väldigt välpigmenterade, dock lite smuliga och känsliga så man smular sönder dom lätt med ens penslar. Jag tycker det är en bra investering men det hjälper inte mot att man vill ha fler paletter. Just nu vill jag tex ha en Nude/naturell palette men i ett lite mer känt märke som Stila, Urban Decay eller något liknande märke.

Jag hade velat ha en sak, och det är en plexiglas palette, så man kan se vad för slags skuggor som ligger i asken. Det gör det hela lite lättare än att behöva öppna varje palette och placera ut dom för att  välja färger, det tar en hel del plats. Jag vet att det finns några liknande som man kan placera sina skuggor och rouge i olika storlekar, men dom är försmå och jag vill ha gjutna hål som en vanlig palette. Kanske något man får konstruera själv om man hittar någon sån låda.

Jaja, ialf så är jag nöjd med paletten och tycker att många av färgerna är riktigt snygga ( vill ha en del i större storlek) och def. prisvärt.

  • Betyg: 8 av 10
  • Pris: runt 80-100kr ink.frakt från Ebay

Äntligen ... 120 klickar av färg

 

Copyright©tikaha.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0