Benefit - Bad Gal Lash, black

Då var det dax för en ny mascara, kan fasen inte komma ihåg då jag köpte en mascara jag använt förrut. Men sen släppt det en uppslö av mascaror varje år så det kanske inte är så konstigt. Ialf så blev det Benefit - Bad Gal Lash black denna gång. Och jag är ganska nöjd men lite fundersam över denna produkt.

Benefit - Bad Gal Lash
har en väldigt stor borste med långa vanliga strån och en väldigt tjock normalsvart värska, eller ska jag säga smet. För den är grymt tjock och seg, men den verkar inte vara gammal. Den ger bra svarta fransar och pga av att den är så seg så blir det sällan  klumpar eller små bollar av mascara på fransarna då man applicerar. Men man får jobba en del om man vill ha svarta och mer volym i fransarna.
Så jag tycker Benefit - Bad Gal Lash är en bra vardags mascara, men jag vet inte om den är vattefast eller inte för det står inte. Men den är väldigt svår att få bort med varmt vatten och ansiktsrengöring. Jag måste ta till med rengöringsolja och varmvatten. Men den känns inte fuktsäker. Är det någon som har testat denna och kan tala om om dom haft samma "funderingar". Vore tacksam för det. Priset är lite väl högt för en mascara som är en vardagspryl så det är nog enda anledningen att jag inte skulle köpa den igen. Hade den varit billigare så hade jag nog köpt den igen. Finns i färgerna svart och plommon.

  • Betyg: 7 av 10 ( alldeles för dyr för en vardagsmascara )
  • Pris: runt 179kr

Benefit - Bad Gal Lash, black

Benefit - Bad Gal Lash, black

 

Benefit - Bad Gal Lash, black

 

Benefit - Bad Gal Lash, black

 

Bild lånad från www.sephora.com

Copyright©tikaha.blogg.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0