Urban Decay - Ink for eyes "Binge"

Här kommer ett litet snabbtest av Urban Decay - Ink for eyes "Binge" (marinblå gel liner). Jag blev så grymt sugen på denna gel-liner då jag läste att man lätt kan sudda dom utan att få för skarpa linjer, och nog verkar det som så.
SÅ jag kan både använde den som skarp liner, bygga på för tjockare och sudda för smokey. Sen att jag tog en blå, var mest för att bryta av lite från att  alla andra liners som är svarta. Jo, det är sant.. detta blir min första färgade liner sen 90-talet=)

Man får med en liten borste som är vinklad och på andra änden en liten suddsvamp. Jag har bara testat penseln och den var hyfsat bra, men jag kommer använda en tunnare och finare pensel för skarpare linjer då jag tyckte den medföljande penseln var lite för mjuk. Färgen i sig är krämig och fin och glider på klumpfritt. Resultatet blir rätt tunt men man kan jobba på den lite och sen tror jag def, att man ska ha en primer till. Sen testade jag även att se hur kladdig den var och man kan se att jag försökte torka bort några streck, och det gjorde jag med vanligt hushållspapper och sen med tvål. Och det sitter fortfarande kvar rester. Men som sagt.. primer är ett måste. Jag ska se testa lite mera ingående och faktiskt sminka mig med den för att se hur den verkar. Så på återseende...


Urban Decay - Ink for eyes

Urban Decay - Ink for eyes

Urban Decay - Ink for eyes


Copyright©tikaha.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0