31 dagar, dag 31 - Vilket är ditt absolut bästa skönhetstips?

Så nu, sista inlägget för denna utmaning. Och jag tyckte det var roligt och utbildande för min egen del. Och lite jobbigt att ha en press att skriva inläggen, men man får nog offra sig lite om man ska ta sig an något sånt hära.

Så vilket är mitt bästa skönhetstips. Tja, kunskap är mitt bästa tips. Lär dig så mycket du kan om dig själv och de produkter du använder, vad innehåller dina produkter och vad har dom för negativ och positiv inverkan. Var skeptisk och noggrann för det är din hud vi talar om.
Allergier och skador kan bli så pass allvarliga att dom blir permanenta om man inte ställer sig frågan vad det är man egentligen använder sig av för produkter och vad dom innehåller. Vad orsakar dina problem!

Har du hudproblem, så gå inte på att en produkt ska hjälpa dig utan kolla vad produkterna innehåller, och försök eliminera ingrediens efter ingrediens, det är svårt men det går med tiden att välja bort produkter med ingredienser som man ev inte tål och efter mycket testande så får man svaret på vad som får ens hud att må bra eller dåligt.

Tidskrävande ja, men def värt det. Sen rekommenderar jag vitaminer, vitaminbrist kan inte bara ge en hudproblem utan inre hälsoproblem. Tex; spruckna naglar, reptilhud kan vara brist på fettsyror och en kapsel med omega3 och 6 kan hjälpa mot det, om det inte är ett större medicinskt problem som kan ligga bakom och då hoppas jag att ni tar er till en läkare.
Detta hade jag problem med och det visade sig att jag hade fettsyrebrist, och efter att ha ätit omega 3 och 6 i dubbla doser så har mina spruckna naglar/tår och reptilhud försvunnit.

Må bra och ställ mycket frågor!

31 dagar, dag 31


Copyright©tikaha.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0