Lite NYX

Äntligen har jag beställt lite NYX grejer ( som också dimpt ner i brevlådan hemma) som jag velat testa en längre tid.
NYX - Jumbo eye pencils i färgerna Milk och Rocky Mountain Green och NYX - Jumbo Lip Pencil i färgerna Hera och Plush Red.

Dom är alla välpigmenterade och smidiga att måla med, dock vet jag inte om deras formula/hållbarhet funkar på mig då jag bara hunnit testa läppennorna.
Och jag halvt älskar läppennorna, dom är smidiga och välpigmenterade och otroligt krämiga. Känns faktiskt som vanliga läppstift. Som dock är det enda jag tycker är lite sämre, då jag hade velat ha dem lite hårdare så dom inte hade glidit runt lika mycket som läppstift gör. Men jag kan nog leva med det.
Dom har ingen konstig smak men har en svag doft av plast då man applicerar, men det är inget som jag har märkt av senare. Så jag betygsätter bara läppennorna här och får ta ögonpennorna sen. Och jag kommer nog köpa fler läppennor från NYX. Prisvärt och riktigt snyggt.

Hera: Är ett mellanrosa läppstift med blått skimmer i sig, det blåa skimmret är inte super tydligt men det ger en skimmrande effekt. Supersnyggt

Plush Red: Är ett ljusare och mera signalrött läppstift helt utan skimmer och glitter, denna färg passar även mig som har lite gul/grön hy. Då lite orangeaktiga färger skär sig lätt med mig och där är ofta ljusröda läppstift ett problem.

  • Betyg: 8 av 10
  • Pris: minns inte så gissar på 50-120kr/st
NYX Jumbo Pencils

NYX Jumbo EyePencils

NYX Jumbo Lip Pencils

Hera på överläppen och Plush Red på den nedre

Taget inne med solljus

NYX Jumbo Lip Pencils

Taget inne utan soljus

NYX Jumbo Lip Pencils

Copyright©tikaha.blogg.se

Kommentarer
Postat av: hanna

Har nyss börjat läsa din blogg men älskar den redan!

Kan inte du snälla skriva om vad du använder för produkter till ditt hår och vilken hårtyp du har?

2011-10-15 @ 20:47:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0