Isadora - Fine Liner Eye Stylo

Ja, vissa saker förändras med tiden men andra förblir dom samma. Och det är nog det jag kan säga om Isadora. Jag har alltid tyckt att deras kvalité på smink och lack har varit hemsk, och jag håller vid det.
Efter att inte ha köpt några av deras produkter på många många år så föll jag på att testa en flytande eyeliner, då många börjar skriva så mycket om Isadora och att det var ett bra pris på H&M för just Isadora - Fine Liner Eye Stylo. Så jag testade.

Och jag gick helt in i full god tro att detta skulle vara en bra produkt, alltså.. en flytande eyeliner hur svårt kan det vara att få en dålig produkt av denna typ.
Så för det första är borsten eller filtspetsen extremt liten, och för mig som är van att använda flytande rörelser var det ganska jobbigt och petigt att jobba fram dom tjocka och jämna vingar som jag vill ha, tror det tog 30 min att få  det hela bra. Vanligt tid är 10 min för mig att fixa vardagsögon.

Men det såg snyggt ut, tog lite tid att torka men det kunde jag stå ut med. Så jag gick på stan och strosade runt i finvädret i kanske 3 timmar. Kommer hem och ser till min fasa att jag har två enorma svarta/kletiga streck i globlinjen. Så jag tröck lite försiktigt på min ena vinge och iväg flög den...

Blev så jääävla förbannad, linern höll inte ens i 3 timmar om ens det då jag aldrig kollade under tiden hur mitt smink såg ut. Ialf så försökte jag sen tvätta bort det, men det var inte det lättaste. Då själva pigmentet blev kvar på huden men det som får själva smetet i linern att torka gled av vid lite vatten. Så jag gned och sprayade och petade med tops, och fick fasen inte bor skiten. Så i 2 dagar gick jag med panda ögon och ett jävla humör.


Så jag kastade inte bara Isadora - Fine Liner Eye Stylo i soporna utan bröt den i 2 bitar för att demonstrativt visa vad jag tycker om dom.
Allt ser fint och dandy ut i förpackningar och promos men hållbarheten är nog det sämsta av många produktmärken jag testat. Isadora är Tikahas fiende nummer ett.


Och jag kan acceptera att gel/creme liners kladdar och det, men en liner som är som ett tusch ska fasen inte kladda sådär efter den torkat. Jag kan inte acceptera det på något sätt. PUNKT  • Betyg: 0 av 10
  • Pris: ord. 150-170kr hos bl.a H&M
Isadora Fine Liner

Bilden är lånade från: Isadora.se
Copyright©tikaha.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0