Garden of Wisdow - Fruity Meow Meow Facial Lotion (oparfymerad)

Nu har jag hunnit använda Garden of Wisdows Fruity Meow Meow Facial Lotion ( oparfymerad ) så pass länge att jag kan ge en bra recension av produkten. Jag kan säga att jag gillar verkligen produkter som dessa som inte innehåller parabener,silikoner och sulfater. Det gör verkligen mycket för ens hud och att skippa dessa ingredienser, man kan lösa en stor del av sina hudproblem med rätt produkter.

Fruity Meow Meow Facial Lotion är en tjockare ansikskräm som tyvärr är färgad lila, som jag tycker är grymt onödigt och irriterande för den lämnar lilla kladd i mitt badrumsskåp. Den är ganska svår att smörja ut i ansiktet då den inte har någon form av " glidmedel" så den går snabbt in i huden fast den är rätt så fet. SÅ man får ta mycket av krämen och det är tyvärr ett problem,  för man får förmycket fukt i huden och det känns som huden inte kan andas. Så ja är  använder bara krämen på natten som fuktgivande då min hud har blivit  extra torr.

Eftersom den är oparfymerad så luktar den nästintill inget, och den är väldigt mild. Men jag kommer inte köpa den igen, den är alldeles för fet och jag gillar inte att den är färgad. Sen har den ett litet användningsområde. Jag kan se mig använda den på vintern på torrfläckar och skorvig hud. Men det finns bättre universala ej säsongsknutna krämer för det som jag heldre investerar mina pengar i. Fruity Meow Meow Facial Lotion är nog rätt bra för som lider av extremt torr hud och inte har något emot att produkten är tjock  och kräver en hel del jobb att få jämt över hela ansiket.

Men det var inget för mig.

  • Betyg: 4 av 10
Garden of Wisdow - Fruity Meow Meow Facial Lotion (oparfymerad)

Copyright©tikaha.blogg.se
Bilden är lånad från
Garden of WisdowKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0