Essie - The Crystal File

Det var länge sen jag köpte en ny nagelfil ( har en hel låda med säkert 60st papperfilar för gelnaglarna), men nu i veckan slog jag till på en glasfil. Då jag inte har haft så jättebra erfarenhet av dom, då dom mest blivit slöa och brytits av så har jag inte använt mig av glasfilar på väldigt länge.
Men nu då jag har sånt problem att hålla fukt kvar i min hud/naglar så ville jag ha något skonsammare mot naglarna. Sen att jag ska gå över till akrylnaglar då mina egna har fått vila ett tag ( byter till akryl för bara för att testa, plus attjag byter jobb och inte får använda nagellack).

Så jag köpte av impuls Essies - The Crystal file, dyrare ska väl vara bättre!. Ja vi får se hur det är med det.
Ett plus är att jag fick med en mini Essie Crystal file med ett eget hölje att ha i väskan som är riktigt smart, och hittills tycker jag att filen är riktigt bra.
Tillräckligt grov/fin för att fila kanter och skador, dock är den inget för polering eller borttagning av konstmaterial. Den är alldeles för effektiv för det.

Men jag ska se hur länge den håller och om den har helgjutet glas med skrovlig yta eller om det är en glasyta som dom sputat på glasdamm på ( har haft såna med och det slutar med att glaset nöts bort). Så om jag kommer ihåg så ska jag uppdatera detta inlägg efter ett år och se om jag tycker lika bra om dess kvalité då som nu.

Längd; 140mm

  • Betyg: 8 av 10 ( kom utan skyddsrör till )
  • Pris: 299kr ex.frakt

Essie - The Crystal File


Essie - The Crystal File

Copyright©tikaha.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0