Nivea - Pure And Natural Deo, Jasmin

Jag har hittat en ny bra deodorant som jag faktiskt tål. Nivea - Pure and Natural serien har både ansiktsvård och hela 2st olika deodoranter. Jag har både ansiktskrämen och deodoranten i doften Jasmin. Deon luktar dock inte jasmin, utan någon annan mild och trevlig doft som jag inte kan identifiera. Enda negativa är glasflaskan som slinter ur handen ocn ner i handfatet (klirr ). Och att den tar väldigt lång tid att torka in. Jag brukar gnida in den med handen, mest för att arbeta in deon och att bort överflödet.

  • Betyg: 9 av 10
  • Pris:  hmm runt 40kr tror jag. Finns hos ICA bl.a
Nivea - Pure And Natural Deo, Jasmin

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur kan en deo som tar lång tid att torka in och har glasflaska få 9 av 10? Ibland funderar jag på vad du har för betygskriterier :)

Men gillar din blogg! Och dina tips! Kul att du blivit mer för ekologiskt och så, det har gjort att jag med blivit intresserad av att köpa emr ekologisk skönhetsvård :)

2011-07-22 @ 10:10:58
Postat av: Tikaha

Jag tycker i det hela att förpackning och sånt har mindre betydelse så länge produkten uppfyller ens krav. Tanken på hur svårt jag har att hitta en deo som inte ger mig utslag eller superklåda så är detta en riktigt bra deo. Då själva formulan gör det den ska så överväges då glasflaskan och att den tar lång tid att torka. ( tycker alla roll-on deos som är alkoholfria tar evighet att torka). Därav 9 av 10. Hade det varit en plastflaska och den hade varit snabbare på att torka så hade den fått 10. Innehållet var/är viktigare än dess utförande. Sen ska man gå helt personifierat då det gäller betygsättning. Då denna deo är perfekt för mig som har såna problem så kanske den är skit för dom som har snälla och tåliga armhålor. Man ska nog veta mycket om ens persons tycke och smak med mest fysiologi för att kunna avgöra ett betyg. Och det är inte det lättaste=)Roligt att du gillar bloggen och att du börjat närma dig eko. Har varit mycket för eko och giftfria produkter i många år, men jag har oftast inte tid att visa upp allt och skriva mer grundliga tips om alla produkter. TyvärrHar du nå tips eller fler synpunkter på bloggen eller produkterna så får du gärna lämna fler kommentarer, jag uppskattar både ris och ros=)MVH Tikaha

2011-07-22 @ 14:49:57
URL: http://tikaha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0