Seche Clear - base coat


Seche


Att hitta ett baslack som förankrar ens nagellack, slättar ut den naturliga nagelns ytskikt och ser till så ens favorit lack inte färgar dina naturliga naglar gula. Är inte en lätt uppgift, men jag tror att jag har hittat just ett sånt underlack. Jag hade faktiskt gett upp hoppet om ett underlack som skulle skydda mina naglar från missfärgningar, så jag slutade använda baslack för ett bra tag sen. Men mina naglar blev juh självklart bara gulare och gulare. Så jag köpte av ren slump Seche Clear - Base Coat. Och vilken jackpott.

Jag hade inte förväntat mig att lacket skulle skydda mot missfärgningar, men det gör det faktiskt. Helt fantastiskt.
Jag har använt Seche Clear i några veckor nu, med dom mest missfärgande lacken jag har och mina naglar har inte blivit mer gula än dom redan är. Seche clear har en  liten magisk egenskap också, när lacket torkar så det det ut som man kar kristaller eller glitter på naglarna. Och dom ser vitare ut, hur detta är möjligt vet jag inte men jag kan använda baslacket som det är. Och det är något jag aldrig gör. Sen förankrar den ens färgade lack stenhårt, enda ggen det chippar är då mina naturliga naglar råkar böjas pga skivningar som gjort dom tunna.


Det enda minus jag kan hitta på Seche Clear som jag faktiskt stör mig på är flaskan, eller mer korken. För en så bra produkt så är korken den sämsta och billigaste jag varit med om. En helt slät svart plast kork. Den är alldeles för kort för att hålla i skönt då man lackar och den är så slät att den är svår att få grepp om, när korken torkat fast lite.

En längre, skrovlig eller gummerad yta på korken hade varit det som gjorde lackningen till ett rent nöje.
Så i det hela så är jag supernöjd och min gamla CND - Stickey basecoat fick åka i soporna. Så vill ni ha ett bra underlack så kör på Seche Clear base coat. Jag ska testa ett top coat från dom sen då min från China Glaze har tagit slut.


  • Betyg: 9 av 10 ( dum kork )
  • Pris: från 59kr till 120kr ex.frakt för 14ml hos ebay och Eleven.se


Seche Clear - base coatSeche Clear - base coat

Copyright © tikaha.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0