The Body Shop - Nutmeg and vanilla body butter

Ja, jag hade inte tänkt skriva nån recension på denna produkt, men jag känner att jag måste.
Jag får alltid en massa body butters varje år av min pojkväns mamma, tex nu så har jag 5 oöppnade burkar med body butter från The body shop. Helt sjukt med otroligt roligt, men eftersom jag itne vill öppna och få produkterna förstörda så använder jag slut på en burk innan jag öppnar en ny. Så nu i julas fick jag ett sett med 3 mini burkar av The Body Shops speciella julutbud av butters. Och först ut att bli testad var Nutmeg and Vanilla.

Och jag måste säga att det var den mest avskyvärda butter jag testat, jag blev förvånad hur vidrig den var.
Konsistensen och dom återfuktande egenskaperna är som alla deras butters ( helt okej) men det var lukten, denna sliskiga starka krävande doft. Nutmeg luktar gott men inte i kombo med en stark vanilj. Kryddig sliskig och påträngande doft, jag klarade inte av att ha den på kroppen då jag mådde illa av den. Så jag använde den till fötterna istället med sockar på. Men jag klarade inte av det, så jag fick kliva upp mitt i natten för att tvätta av fötterna, hela sovrummet nä hela lägenheten luktade stark vanilj parfym. Riktigt hemskt var det, så den åkte väldigt snabbt i soptunnan.


Så nu har jag 2 till att testa och jag är orolig. Hur kan något vara så vidrigt. Man ska väl inte kvävas till döds av parfym från en body butter. Jag är SÅ glad att detta var en jul edition, så slipper jag få en till i present.

  • Betyg: 0 av 10
The Body Shop - Nutmeg and vanilla body butter

Bilden är min egen ©

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0