Sally Hansen - Lipstick Sealer

Här kommer en riktig hemsking till produkt. Sally Hansen Liptstick Sealer. Oj oj det går inte beskriva med ord hur hemskt dålig och vidrig denna produkt är. Det ska vara en förseglare för läppstift så produkterna sitter kvar längre på läpparna. Man använder det genom att applicera sitt läppstift och sen dra på ett tunt lager av Sealern, sen ska man inte stänga munnen utan låta det torka först.
Men ja, först och främst så är konsistensen som vatten, den luktar mentol och är sliskigt söt. Jag tror faktiskt att den bara innehåller vatten och mentol. När man väl satt denna sliskiga och starkt luktande klet på läpparna och låtit det torka in så sitter inte läpptstiftet kvar på läpparna, utan det flagar av i små flakes. Det blir hårt och torrt och så fort du rör på läpparna så rasar läppstiftet av i små bitar , in i munnen ner på kläderna precis överallt. Sen får man använda massor med make-up remover för att bli av med sealern bara för att bli av med mentolsmaken.

Ja fytusan vilken skit produkt, jag kan också säga att jag testa tvärt om  ( använt den som bas ) men jag fick samma resultat och fick skära bort en bra bit av mitt läppstift då den började lukta mentol.

Jag vill verkligen ha en läppstiftförseglare, men gärna en som funkar på alla läppstift och är lukt och smakfri.
Är det nån som testat en sån produkt och kan rekommendera?


  • Betyg: 0 av 10 ( häslovarning )
  • Pris: ca 79kr från bl.a Ebay

Sally Hansen - Lipstick Sealer

Bilden är min egen ©

Kommentarer
Postat av: Caroline

Make up store har en som är kanon, Lipstick sealer 175kr tror jag den kostar.

2010-03-14 @ 16:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0