Helmer, sminknördarnas bästa vän

Och jag tror det stämmer rätt bra, säg en stor sminknörd som inte har en Helmer hemma. Och vem klandrar dom, Helmer är enkla att sätta ihop om man har tålamod eller någon gör det åt en. Dom är billiga och finns på Ikea som nästan finns överallt.
Det jag inte visste var att det finns insatslådor som passar till Helmer, dom borde placera sådana produkter bredvid varandra på IKEA  så man hittar dom lättare. För jag visste inte ens om att dom fanns förrän jag såg att andra bloggare la upp bilder på sina Helmers.

SÅ har ni en Helmer och vill ha lite bättre ordning, så heter insatslådan Antonius och kostar 15kr. Enda negativa med insatslådor är att dom stjäl mycket utrymme, så detta kommer nog innebära för min del att jag måste köpa en till Helmer, men jag vet vart jag ska ha den då jag redan har en annan byrå i badrummet som är fullpackad med andra sminkprodukter och skräp. Jag har ett extremt övermöblerat badrum men vart annars ska jag placera alla mina grejer? Säg inte källaren, för där kommer man inte in mer än 20 cm sen är det stop.


Helmer

Helmer

Helmer & Antonius

Helmer & Antonius

Copyright © tikaha.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0