Övningskör... HJÄLP

Jag har tjatat i flera år på killen att han ska övningsköra med mig, men egentligen vill jag inte ha ett körkort. Men det är praktiskt att ha och lite orättvist mot honom att han jämt för köra alla hemska långa sträckor som blir på semestern.

Ialf så övningskörde jag igår efter vi varit på Hemsö fästning utanför Härnösand, jäkligt intressant att se kanonerna och den underjordiska fästningen. Men övningskörningen var skitjobbig.
Jag blev så nervös att jag fick ont i hjärtat och  fnittrade nervöst konstant, men det gick faktiskt bra förrutom att släppa kopplingen och gasen vid start. SÅ jäkla svårt att hitta rytmen, växla och sånt var det lättaste.

Ialf så tappade jag sugen helt på körkort då det var så mycket att ta in på en gång och jag kunde inte låta bli att titta på varvmätaren istället för hastigheten, lite drygt  då man kan mer om motorer och bilen i sig än hur man faktiskt kör den. SÅ jag måste släppa det tekniska och hitta körglädjen istället.

Hde inte haft något emot en segare och mer lättkörd bil än en Volvo s40, den är så jäkla pigg och har så lätt gaspedal att man lätt flyger iväg.

Men men .... ska tvinga mig själv till att klara av detta.


Volvo s40


Bilden kommer från Volvo.se

Copyright © tikaha.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0