Dolce & Gabbana " Medicin Man"

I somras var jag in på en urbutik i stan och tittade på extremt dyra klockor och hittade en som jag fick ett enormt habegär av. Det var Dolce & Gabbanas "Medicin Man", som har en tv testbild som urtavla.

Men för priset ca 2500kr så blev de inge av.


Jag är väldigt förtjust i klockor, då dom är användbara och är en bra accessoar, så jag brukar köpa någon per år. Och dom behöver verkligen inte vara designer klockor, utan jag brukar titta in på Ur&Penn då dom har rea på sina  saker, och då kan man få en väldigt fin klocka för 300kr, och tanke på att jag byter klockor ofta och ibland inte använder dom så ofta så tycker jag det är ett helt okej pris.

Men tillbaka till denna drömklocka " Medicin Man ", jag har tittar runt på priser både på orginalet och fejkmodell av klockan. Och det bästa priset på originalet är 2250kr/ex frakt och fejkmodellen $29.90/ink frakt.

 Det är en väldigt stor prisskillnad, men jag tycker faktiskt att originalet är mycket finare, fast det inte skiljer så himla mycket åt. Nu är bara frågan! ska man vara ekonomisk och ta den billigare eller ska man slösa. Bakomliggande tanke är just att jag inte använder klockor ofta.. Ja.. ska nog fundera på saken tills nästa pengainkomst så får vi se hur pass slösaktig man är.

 

    "Bilden till vänster är äkta och till höger är fejk"

 

 

 Kommentarer
Postat av: Arjana

Hej!Vilken bra blogg!!!Var kan jag hitta "fejk" modellen?Tack på förhand!/Arjana

2009-03-27 @ 18:20:02
Postat av: Anonym

var har du hittat fejkmodellen? =)

2009-06-17 @ 11:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0