Urtekram Kristall Deodorant Eucalyptus

Jag har förrut skrivit om mitt letande efter en Aluminium fri deodorant och jag  har nu hunnit testa Urtekrams Kristall Deodorant med Eucalyptus, och jag är positivt överraskad. Hittills så har denna deodorant varit klart bäst av alla dom ALU-fria deodoranter jag har testat, den har hållit en hel dag genom varma shopping centrum och  svettigt dammsugande. Ingen otrevlig saltdoft eller någon annan unken doft tränger fram under dagen, i början luktar den eucalyptus och det är verkligen en "unisexdoft", den är så pass diskret att den nog passar alla. Efter ca en timma så försvinner denna doft och det är lite synd för doften får en att känna sig väldigt fräsch.
Vätskan är genomskinlig och lite grumlig, torkar snabbt in i huden och lämna inga vita fläckar på kläderna eller på huden. Det enda jag stör mig på med denna deodorant är just att doften försvinner för fort och att det är en roll-on deo. Kulan är förliten och sen tror jag inte riktigt att jag tål den, då jag känner mig lite öm i armhålorna. Men nu är det så  att jag alltid har varit överkänslig mot alla typer av flytande deodoranter, så ett "stick " är bättre för mig. Jag skulle nog inte rekommendera denna deo, om man är känslig som mig. Annars är jag väldigt nöjd, den finns även med Ros doft och Parfymfri, jag testade att lukta på den med ros och jag trodde den skulle lukta kvalmig rosdoft, men den luktar mer citron än ros så jag ska ta och testa den senare.
 Jag fortsätter dock att leta efter en ALU-fri stick deodorant, men jag kommer fortsätta använda Urtekrams deodorant och kan varmt rekommendera den för er som vill ha en ALU-fri deodorant som faktiskt funkar.

 Ni kan hitta mina andra recensioner om ALU-fria deodoranter
 ♥ HÄR ♥
  • Betyg 8 av 10
Urtekram Kristall Deodorant med Eucalyptus, Aluminium Fri deodorant.Kristall deodorant

Bilden är min egen ©

Kommentarer
Postat av: Ingar (Norge)

Den finns inte hos Shopping4net. Vet du vart den kan kjøpas?Mvh Ingar

2009-04-13 @ 23:32:33
Postat av: Tikaha

Hmm, om dom inte har den inne så kan du nog hitta den hos www.bodystore.se

2009-08-18 @ 23:31:57
URL: http://tikaha.blogg.se/
Postat av: Malin

halloj! jag letar också med ljus och lykta efter en bra naturlig deodorant. hade dock ett första misslyckat försök...skriver om sådant och ekologisk skönhet på min blogg- besök gärna :)2009-10-05 @ 12:36:23
URL: http://ekofin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0