REDKEN - Smooth Down "Heat Glide"


Redken

REDKEN - Smooth Down "Heat Glide" är en  produkt som jag verkligen sörjer över att den inte är silikonfri, det är verkligen en bra produkt och uppfyllde alla krav jag nånsin haft på en värmeskyddande stylingprodukt.
Många värmeskyddande produkter för plattänger brukar komma i sprayform eller någon slags kräm, och dom flesta jag testat går håret klistrigt och hårt eller så luktar de så jäkla mycket parfym att man blir illamående av det. Man vill kunna applicera produkterna i håret så dom allt hår blir skyddar, annars vad är det för ide att använda en värmeskyddande produkt. Men det är svårt då spray gör håret stenhårt, supertrasligt och illaluktande. Krämerna hade alltid en tendens att bli klistriga som vax och sen drog håret åt sig damm och smuts på nolltid.

Men Redkens Smooth Down "Heat Glide" var den enda produkten som jag hittade som inte var en kräm eller ett spray, det är en slags gelé/olja som är helt ofärgad och luktar väldigt lite, den luktar faktiskt så pass lite att man inte märker av den alls.
Helt underbart. Den är lätt att få jämnt fördelar i håret då den är så flyktig i konsistensen, och väldigt dryg då sex pumptryck räckte att täcka mitt tjocka och korsryggslånga hår.
 Har haft denna produkt i två år och den har inte blivit sur och jag har knappt använt en tredje del av flaskan. Det är lätt att platta håret och det blir verkligen spikrakt för även de mest krusiga och lockiga hårstråna.

 Man får  mjukt, spikrakt och skyddat hår, men man får vara lite försiktig med doseringen av Heat Glide då det kan göra håret fett.
Ja, det finns inget negativt med denna produkt, den var dock vansinnigt dyr (480kr när produtken var ny på marknaden) men tanke på att den hållt så bra och att den är väldigt dryg så var den faktiskt värd priset.

Så jag sörjer verkligen att Redkens - Smooth Down" Heat Glide" inte är silikonfri,  det är den bästa värmeskyddande produkten jag testat. Sen kan jag säga, att produkter i all ära men en bra kvalité plattång påverkar hur bra ditt hår mår och vad det får för resultat i slutändan.


  • Betyg: 10 av 10 ( vill inte ens ge minus för silikonet)

  • Pris: 150 ml för 309kr/fraktfritt hos Lyko

REDKEN - Smooth Down

Bilden är min egen ©

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0