Önskelista för Mars

Just nu finns det så mycket jag vill testa, nagellack och massa andra trevliga saker.
Jag har sedan länge en speciell nagellacks lista som jag skriver upp dom nagellack som jag vill ha, tyvärr fylls listan på snabbare än det stryks från den . Men jag brukar "stryka under eller ringa in" dom nagellack som vill ha mest just nu.
Annars blir de lätt att jag köper alla jag kan hitta och sen blir det en väldigt fattig månad.


På listan just nu är:

♥ Cliniques "Lash Power Mascara"

 Den ska funka på samma sätt som Blinc, man tar bort den med varmt vatten. Jag måste helt klart testa den då jag avskyr att ta bort mascara med Removers.
Tyvärr verkar de omöjligt att ta reda på om det är en oljebaserad Mascara, men jag får ge mig till KICKs eller liknande och fråga.
Jag har testat en annan liknande mascara som skulle gå bort med vatten och den var oljebaserad. Kanebo 36 grader och den var riktigt hemsk, borsten var gles och svår jobbad. Men det värsta var nog att den gick inte att få bort. Varmt vatten " JO HEJ!" jag kokade nästan bort ögonlocken, den gick inte bort.. testade Olja, créme och sprit lösningar. Den satt som berget och det tog en veckas nötande för att få bort den,  helt klart den mest avskyvärda mascara jag testat. SÅ man kan säga jag är väldigt skeptisk till såna mascaror, speciellt om dom är oljebaserade och ska gå att ta bort med "ljummet vatten".


Så här skriver Clinique om "Lash Power Mascara" 

Lash Power Mascara Long Wearing Formula

»Mascara with staying power. Vows to look pretty for 24 hours without a smudge or smear. Lasts through rain, sweat, humidity, tears. Yet the formula removes easily with warm water. Unique brush reaches and beautifully lengthens even the tiniest lashes. Ophthalmologist Tested.

HOW TO JUSE:
Innovative thermal technology that helps it stay put for 24 hours is easy to remove. Use fingertips to splash warm water (bath temperature is ideal) on lashes several times and press gently. Or, wet a cotton pad with warm water, press to eye, then wipe away.«

  • Pris:  169kr/ex frakt hos Parfym.se
Clinique Power Lash Mascara
Bilden kommer från http://www.clinique.com


OPI - Green-wich Village "Brights Collection"

Grönt är en av mina favoritfärger, skulle min hjärna få ta över helt skulle allt jag köpte vara grönt. Och de har nog fått hända några gånger för mycket.
Ialf så vill jag ha ett knalligt och ljusare nagellack som inte är neonlysande eller med glitter. Ett slätt, fint, grönt crème nagellack. Och OPI  har skapar Green-wich Village, prefekt färg enligt dom bild recensioner jag sett , så detta nagellack är överst på "Ha Begärs Listan".


» Här finns en tidningsartikel där Rihanna har ett grönt nagellack, där kan man se hur detta ev. kan se ut IRL «
OPI - Green-wich Village
Bilden kommer från http://nailsbodybeauty.se♥  Gucci II " Eau de Parfum "

Detta är en parfym som jag blir allt mera fäst vid, jag tycker den luktar lätt och somrigt, man kan känna att violen slår igenom mest på denna parfym, och jag är inget viol " fan", men jag gillar verkligen denna typ av violdoft. Lätt och trevlig.

Jag vill helst inte köpa en till parfym då jag nyligen Köpte Kenzo" Amour", och jag hatar när parfymer blir dåliga. Jag känner det på en gång och då spelar de ingen roll hur mycket jag älskar parfymen så åker den i returhinken.
Fick nyligen slänga ut Valentinos " V".  Det är riktigt hemsk att slänga parfymer. FyFyFy

Beskrivning av Gucci II

»Gucci II från Gucci lanserades 2003 och är en mjuk, fruktig, sprudlande doft som doftar av björnbär, svarta vinbär och jasmin.
Toppnot: apelsin, svarta vinbär och mandarin
Hjärtnot: björnbär, viol och jasmin
Basnot: heliotrop, mysk och cederträ«Gucci II, Parfym. Viol

Bilden kommer från http://www.shopping4net.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0