Lipgloss

Lipgloss är någon som alltid finns i alla jackor och väskor jag äger. Ibland blir jag  överraskad då jag hittar ett gloss som jag inte visste att jag hade. Är lite som att öppna presenter då man byter till vårjackan.
Jag har haft lite söndags städning hemma och hittade ett par Lipgloss som jag var tvungen att dokumentera, detta är bra för mig själv.. då jag nu kan hålla reda vilka gloss jag haft eller har.MaxFactor - Silk gloss "Mellow Pink "

Silk gloss från M.F. är den sortens gloss som jag ofta köper om och om igen efter dom tar slut ( eller försvinner ). Dom finns i flera fina färger och dom har en svag doft, jag tycker det värsta med läpp produkter är att dom kan lukta så mycket att man blir illamående eller får skeva doftintryck av andra parfymerade produkter.
Konsistensen på dom är som ett segflytande läppbalsam och det är nog det jag gillar med Silk Gloss, för dom är lätta att applicera och inge klistriga. Jag har väldigt svårt för klistriga gloss, då det känns som man är smetig runt munnen hela tiden. Dock gör Silk Gloss konsistens att dom inte håller länge, men för mig spelar de ingen roll då jag ändå slickar i mig glosset oavsett hur o/klistriga dom är.

  • Betyg 9 av 10 ( lagomt glossig och bra återfuktande )

Max Factor - Silk Gloss Max Factor - Silk Gloss Max Factor - Silk Gloss Max Factor - Silk Gloss Max Factor - Silk Gloss
MaxFactor - Silk Gloss "Sheer Frost"

Detta gloss är en annan sorts än "Mellow Pink", Sheer Frost innehåller små mikroglitter, och den har en väldigt vacker färg och skimmer. Men glittret i glosset är för kornigt, jag känner av det hela tiden och det känns som man har sand på läpparna. En annan irriterande sak med glitter gloss är att själva färgen och glansen försvinner men glittret stannar kvar och sprids över större delen av munnen. Det ser inte så snyggt ut efter ett tag kan man lugnt säga.
Detta var ett impuls köp och jag har aldrig använt det utanför hemmet, så jag kan tyvärr inte rekommendera detta gloss.

  • Betyg 2 av 10 ( fint skimmer.)

Max Factor - Silk Gloss Max Factor - Silk Gloss Max Factor - Silk Gloss Max Factor - Silk Gloss Max Factor - Silk Gloss
Isadora - Brilliant Lip Shine "Nougat"


Personligen gillar jag inte Isadora då jag tycker det är ett dåligt märke.
Deras produkter är inte hållbara och vissa produkter ur märket brukar lukta väldigt illa.
Jag köpte ialf. några gloss från Isadora, mest för dom hade erbjudande på dom och jag hade shopping sug på en allmänt dålig dag.
Men jag tycker faktiskt om detta gloss, den har en trevlig färg som smälter in läpparna och ger ett lite mera naturligt utseende, det är inte ett blankt gloss lite mera av lipsyl yta. Lukten är också överraskande då den luktar som apelsin marmelad. Inte så värst klistrig och lättapplicerad med skumapplikator. Ett bra budget köp.

  • Betyg 8 av 10 ( färgen passar bättre om man har lite solbränna )

Isadora - Brilliant Lip Shine Isadora - Brilliant Lip Shine Isadora - Brilliant Lip Shine Isadora - Brilliant Lip Shine Isadora - Brilliant Lip Shine
Isadora - Brilliant Lip Shine "Flamingo Pink"


Precis som Nougat så är detta ett trevligt gloss, även denna luktar apelsinmarmelad.
Färgen är korallrosa med rosa mikroglitter, ger ett mera blankt intryck pga. glittret och passar bra som partysmink. Har lite svårt för denna färg då den inte passar ihop med min hudfärg, men den skulle vara väldigt snygg på någon med ljushy och rosa undertoner.

  • Betyg 7 av 10 ( fel färg för mig )

Isadora - Brilliant Lip Shine Isadora - Brilliant Lip Shine Isadora - Brilliant Lip Shine Isadora - Brilliant Lip Shine Isadora - Brilliant Lip Shine
FACE - Lipgloss " Rose"

Detta är ett rosa/rött gloss med  rosa mikroglitter, kommer i en klämtub och är väldigt segt i konsistensen. Väldigt fin "rosig" färg, men är superklistrig och Ultrablank, klistrigheten gör att man måste applicera mycket för att  den inte ska kännas som klister, så den passar nog inte som ett diskret vardagsgloss. Och eftersom den är så seg och klistrig så sitter den också i många timmar. Den har en oparfymerad doft och jag tycker den är perfekt som party gloss.


  • Betyg 5 av 10

FACE - Lipgloss FACE - Lipgloss FACE - Lipgloss FACE - Lipgloss
Dior - Dior Addict " Plastic Gloss"


Otroligt vacker förpackning, känns riktigt lyxig. Kommer med skumapplikator.
Ett svagt limegrönt lipgloss som beroende på mängd får en guldskimrande transparant yta eller limegrön/guld  färg på läpparna. Seg konsistens och lite klistrig, mikro glittret stannar kvar på läpparna efter färgen försvunnit men inte så pass mycket att man stör sig på det. Enda riktigt tråkiga med detta gloss är doften, den luktar gammal oparfymerad ansiktskräm. Den blir lite kvalmig i doften om man applicerar mycket och ofta, men man kan lösa det genom att tex. applicera ett tunt lager lipsyl med någon trevlig doft innan.

  • Betyg 8 av 10

DIOR - Dior addict DIOR - Dior addict DIOR - Dior addict DIOR - Dior addict DIOR - Dior addict

Bilderna är mina egna ©

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0