En pålitlig mascara vi alla villa ha!

Jag är ett stort fan av Blinc mascaror då det är den enda som inte ger mig "pandaögon", men även jag vill testa om det finns något som kanske är bättre. Just den typ av mascara som Blinc finns det inte så himla många av, vidare sagt ej Oljebaserade och går att ta bort med ljumet vatten. Har ialf lyckats hitta två till som jag nog ska testa nu när min Blinc börjar torka ihop. Jag är lite kluven om jag kommer testa Imju eller Clinique först.. hmm tror det blir Imju.
 

Imju Fiberwig Mascara

Imju Fiberwig Mascara

"Imju Fiberwig består av två typer av supertunna nylonfibrer, ett kort och ett långt. Dessa sammanflätas för att skapa en lätt och mjuk hinna över dina fransar. Vid extra applicering byggs dessa fibrer på.
Du behöver aldrig mer oroa dig över ”panda-ögon”. Säg hej då till smulande mascaror! Fiberwig appliceras på dina fransar utan att klumpa sig och separerar samtidigt som du får extrem längd.
Dess unika inkapslande formula varken smular eller kladdar. Överraskande enkel borttagning med endast varmvatten när du sedan vill ta bort mascaran. Oroa dig inte, för det är inte dina fransar som glider av, det är Fiberwigs fiber-fransar. Fiberwig står emot svett och tårar men tas ändå lätt bort med endast varmt vatten."


»Femina skriver om denna mascara, så jag är juh inte den enda som är intresserad.«

Pris: ca 120kr Ebay och 220kr Eleven.se
Cliniques - Lash Power Mascara

Clinique Power lash mascara.

Denna mascara har jag skrivit förrut om, och ligger sedan tidigare på önskelistan.
→ Här ← kan du läsa om tidigare inlägg om Clinique - Power lash mascara.

Pris:169kr/ex frakt hos Parfym.se


Bilderna kommer från Eleven.se och Clinique.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0