Depend Nagellacks Remover

Nu har sista dropparna av min Nagellacks Remover från Depend tagit slut, det var dags att köpa en ny flaska.
Jag brukar alltid köpa Depends Nagellacks Remover "Supersnabb", mest för att den finns att köpa på ICA Kvantum och  har ett rätt okej pris. Den finns i tre sorter och två storlekar, Supernabb, För Lösnaglar och Miljövänlig i 100ml och 250ml flaskor.
Jag testade ialf att köpa den för Lösnaglar nu, då jag tycker att den Supersnabba torkar ut mina nagelband/naglar, och removers för lösnaglar brukar vara mildare. Jag testade att ta bort nagellacket  OPI - My Private Jet, med dom två sorterna på varsin tumnagel. Tröck ner paddsen mot nageln, räknade till 10 och drog. Sen testade jag att snabb "skrubba" med paddsen för att se hur pass snabbt det gick.

Resultaten blev inte så olika, Supersnabb löser bort lacket lite snabbare men den för Lösnaglar är inte mindre bra för det. Tycker dom båda är bra men den för lösnaglar torkar inte ut mina naglar och nagelband lika mycket som Supernabb. Och sen en annan trevlig sak är att den inte luktar lika mycket lösningsmedel som Supersnabb. Den luktade knapp något alls.

♥ Den tredje sorten "miljövänlig" kommer jag troligen inte testa då priset var ♥ nästan dubblet så högt jämnfört med dom två andra.

  • Pris: Supersnabb & För Lösnaglar, 45kr/250 ml och 27kr/100ml
  •           Miljövänlig 79kr/250ml
»Innehåll Depends Nagellacks Remover "Supersnabb"

Ethyl Acetate, Isopropyl, Alkohol, Vatten


Innehåll Depends Nagellacks Remover "För Lösnaglar"

Alcohol Denat, Ethyl, Acetate«


Depend nagellacks Remover

Depend nagellacks Remover

Depend Nagellacks Remover

Depend nagellacks Remover

Bilderna är mina egna ©


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0