Crazy Japanese ore Genius Japanese?!

Ja, vad säger ni är Japanerna genier eller tokar!
Kan ialf säga att dom kommer på dom mest udda och oväntade skönhetsprylarna som finns, en del är helt onödiga och andra är riktigt smarta. Jag tycker mest dom är roliga och en del är faktiskt användbara. Bjuder på några skönhetsprylar som jag tycker är intressanta och roliga.


Fringe Clip - "Lugg Klämma"

Detta tycker jag är rätt smart, för själv har jag inte lugg men däremot lockigt hår och, mitt hår tål inte att bli "hårtorks torkat" det blir frissigt å flygigt, så självtorkning blir det men det är svårt att hålla nere lockigt hår utan att panvända plattång. Detta är kanske svaret på alla spretiga luggar, så vågar jag skaffa lugg någon dag så kommer jag nog köpa en.


Fringe Clip


Fringe Clip


  • Pris; ca $4
Ögonbrynstrimmare

Jag har faktiskt sett såna hära saxar på City Gross och jag är lite halvskeptiskt till dem, tror risken är stor att man får snaggade ögonbryn då det inte är nångon större distans mellan saxen och ögronbrynet. Men jag är lite små sugen allt, kan dock vara pga. dom gulliga illustrationerna som jag vill ha en sådan " farlig trimsax".

Ögonbrynssax


Ögonbrynssax


  • Pris; ca 70kr/ink frakt
Nose up " Näsböjare"

Detta är något som säger en del om hur påverkade japaner kan bli av det västerländska utseendet, Nose Up är juh bara ett strå i stacken av skumma och lite halvtragiska produkter. Finns hur mycket produkter som helst som ska bleka huden, även krämer med gulliga texter och illustrationer hur man bleker blygläppar och bröstvårtor ( låter halvfarligt). Sen finns det tejp och lim för att limma fast ögonlocken så dom får ett veck vid ögongloblinjen. Blir lite paff och fundersam hur långt man är villig att gå och hur mycket marknaderna uttnyttjar ens fåfänga. Men detta gäller juh såklart alla människor oavsätt ras, men japanerna lyckas göra det hela roligare.


»Nose up blir det inte för mig, jag är täpp i näsan som det räcker. Någon annan som vill testa

Up Nose


Up Nose


  • Pris: ca 50kr/ink frakt

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

jag undrar om du har NOSE UP grejen kvar?:)

Kan du skicka ett svar till den mailen.

2010-11-02 @ 23:46:15
Postat av: Tikaha

Hej anonym, jag förstår inte riktigt vad du menar med " om jag har kvar näsprylen". Frågar du om jag äger en eller är det återförsäljare eller bilder du är ute efter?MVH Tikaha

2010-12-01 @ 14:38:28
URL: http://tikaha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0