Burt`s Bees - Lemon Butter Cuticle Creme

Nu under vintern får jag väldigt torra och sköra naglar, och händerna blir fnassiga och såriga.
Jag gillar inte att använda handkräm då man fettar ner papper och tavlor då man arbetar, sen så får jag grymt svettiga händer då produkterna ofta innehåller silikon och täpper till porrerna i huden.

Så jag brukar använda Creative Nail Design (CND) "Solar Oil". Men nu har mina flaskor börjat ta slut, så det använda lite av varje för att återfukta. Jag brukar ha en flaska på varje ställe som jag vistas mest på bara för att latheten inte ska få inverka. Så jag har en vid sängen och en vid datorn och ibland en i handväskan.

Men nu är det bara nån droppe kvar i den vid sängen, så jag rensade lite i min nagellåda och hittade en annan nagelprodukt som jag tänkte testa att ersätta Solar Oil flaskan vid dator med. Jag hittade ialf en stor burk med Burt`s Bees " Lemon Butter Cutticle Creme", och den luktar så himla gott, precis som Lemon Custer ( koncentrerad söt citrongelé ), den är helt underbar att använda, kärmen som är rätt hård kommer i en fin liten plåtburk.
När man smörjer in den så känns det som hårdare skidvallningsvax och den kletar inte av sig och lämnar fettfläckar som nageloljor gör. Om den nu har nån mirakel kur på naglarna vet jag inte än. Men den funkar fint att smörja på fnasiga nagelband och händer.

Den är också väldigt dryg pga. av krämens hårdhet.
Burt`s Bees går inte att få tag i någon affär i Sverige vad jag vet, så man får leta på Tradera eller Ebay, där brukar man kunna köpa små test burkar om man inte vill ha en stor burk.

  • Betyg: 7 av 10 ( återfuktande för händer, luktar himelskt ♥ )
  • Pris; från 50-70kr/ink frakt för 17g

BurtsBees-LemonButterCuticleCreme

BurtsBees-LemonButterCuticleCreme

BurtsBees-LemonButterCuticleCreme

Bilderna är mina egna ©

Kommentarer
Postat av: Anna

Svar: Jo, det tar ju lite tid.. ^^Yes, det är jag som är fotograf till alla bilder på min blogg. :)

2009-02-15 @ 19:24:55
URL: http://annaali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0