The Library of Fragrances - Prickly Pear

DemeterJag gillar verkligen The Library of Fragrances parfymerna, men många av dom luktar riktigt hemskt. Men det finns små guldhjärtan ibland dom. En av mina favoriter är Cucumber, som jar har recenserat en gång förrut.
Nu har jag köpt på mig tre nya dofter, och vi kan börja med The Library of Fragrances - Prickly Pear, som jag trodde skulle dofta solmogna Päron. Tyvärr så luktar den inte som päron utanden  har en väldigt söt och kraftig doft som jag har svårt att beskriva, den är så pass intensiv av frukt och magnolia liknande dofter att jag inte använder den alls. Jag står helt enkelt inte ut med doften efter ett tag, och Demeters dofter brukar försvinna väldigt fort, men Prickly Pear kan sitta i flera timmar.

Jag har funderat på att blanda ut den med destilerat vatten och lite mera alkohol för att få den mildare, för då kanske jag kan använda den.

Jag vill fortfarande ha en Pärondoftande parfym, men att hitta en med bara en doft not som inte är blandad med andra ämnen är nästan helt hopplöst.

The Library of Fragrances - Prickly Pear blev en besvikelse, men jag köpte fler dofter och  omdöme om dem får komma vi ett senare tillfälle. Kan dock rekommendera en doft som jag är helt tokig i. The Library of Fragrances - Bubble Gum. Som luktar som Jenka tuggummi  eller Root Beer, jag älskar doften. Lagomt söt  och lite kryddig.
Men jag vet inte om jag vill lukta som ett tuggummi, jag kan vara lite för gammal för den doften. Ialf så står den på köplistan om jag stötter på den på en affär och "Måste ha begäret" blir förstort.


  • Betyg: 2 av 10 (för söt och stark)
  • Pris: 179kr ex frakt hos Shopping4net

The Library of Fragrances - Prickly Pear

Bilden är min egen ©

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0