Osis - Dust it

Jag brukar inte använda så mycket stylingprodukter då jag tycker lockig hår är för svårt att få nån slags frisyr av. Enklast är att krama in glidmedel ( glycerin= mycket fukt) och lite Silikonfri gel och låta det torka som det vill.

Men ibland så plattar jag ut håret och då blir det väldigt platt, och då är det trevligt med lite volym.  Och eftersom jag inte gillar hårsprej då dom luktar alldeles förmycket och torkar ut håret, så testade jag Osis - Dust it och jag blev faktiskt överraskad av resultatet.

Man får mycket volym och det är lätt att få in i håret utan att det ser glansigt eller fettigt ut.
Ännu bättre är att det är väldigt lätt att tvätta ur. Och man kan få till samma frisyr dagen efter utan att behöva tvätta och platta och ha sig. Super.. men för att få håret att behålla sin volym längre än någon timma, så måste man fixera frisyren med hårspray... Tyvärr,.. eller ialf för mig då mitt hår är långt och tungt. Kanske nån med kort hår som har testa denna produkt har fått håret att hålla sig?!

Produkten innehåller inge silikon eller alkohol och är helt doftfritt, en lite negativ sak är att håret blir väldigt matt av produkten, så håret kan se väldigt torrt ut.

Annars så gillar jag verkligen Osis - Dust it och kommer nog köpa denna produkt igen.


  • Betyg:9 av 10 ( ingen hållbar stadga utan hjälp, och lite för matt)
  • Pris: från 59kr- 159kr från Baresso eller Frisör

Osis - Dust It

Osis - Dust It

Bilderna är mina egna ©

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0