Naturally Fresh Deodoranter


Naturally Fresh Deodoranter

Nu har jag äntligen hittat fler naturliga deodoranter utan aluminium, som är dryga och luktar gott. YES
Jag blev helt lyrisk då jag upptäckte att Naturally Fresh Deodoranter faktiskt fungerar.
För det finns många deodoranter utan aluminium om man letar utanför dom svenska affärerna, men dom är oftast bara skräp. Jag har använt Urtekrams Deodoranter ett bra tag och deo i form av en kristall. Och Kristaller funkar bra om man kan få tillräckligt mycket av produkten på huden, men efter massa gnuggande så började mina armhållor bli skavda. Sen Urtekram, bra deo .. men det är bara Eukalyptus doften som jag kan använda, som jag står ut med. Och dom är dyra och väldigt odryga. En Urtekram deo tar slut på 2 veckor för mig.


Naturally Fresh Deodoranter finns i spray och deo, båda formerna funkar bra. Jag ha använt sprayen och deon och dom har klarat en hel dag plus en drygt Gym-pass. Man kan även använda dom på fötterna.

Dom är väldigt dryga, då jag har använda roll-on deon i säkert 2 månader nu. Och dom funkar även på män.
Naturdeodoranter förhindrar dig inte från att svettas mindre, men dom förhindrar lukt. Du får inga fläckar på kläderna och dom är väldigt milda för huden. Sen luktar dom väldigt gott, och dom finns i rätt så många dofter och oparfymerad för den som vill använda parfym. ( Använd inte deodorant med parfym om du ska använda en riktig parfym, då dofterna kan skära sig med varandra.)

Naturally Fresh Deodoranter finns att köpa hos Vegetale Scandinavie eller hos Green Mama i Sundsvall ( samma butik).


♥Tikaha Favorit Produkt


  • Betyg: 10 av 10
  • Pris: 90ml 74kr ex.frakt
Naturally Fresh Deodoranter

Logon är ett lån från Vegetale Scandinavie. Bilden nedan är min egen ©

Kommentarer
Postat av: Frella

Vad glad jag blev att jag hittade till denna sidan! jag har precis upptäckt att jag är allergisk mot aluminium, och det blev en befrielse när jag slutade använda vanlig deodorant och istället Aco's aluminiumfria. All klåda som jag länge stått ut med och vant mig vid försvann direkt. Snart upptäckte jag dock att just Aco's deo började lukta mer svett än jag. Måste testa din favoritdeo! Hoppas på att fler aluminiumfria deodoranter kommer ut i butikerna snart...

2010-02-11 @ 19:50:01
Postat av: Tikaha

Hej Frella!Va bra att du har hittat problemet till dina bekymmer. Aluminium klorid är allergiframkallande och rakar man sig dessutom så kan man får fina utslag och grejer. Så var det för mig, jag fick enorma bölder som kliade och skavde. Jag har testat Acos aluminiumfria och har även recenserad den på bloggen och den är verkligen värdelös.Naturally Fresh kan endast köpas genom Vegetale Scandinavie, (vad jag vet) dom är även en butik i sundsvall och hon som äger butiken är vääääldigt trevlig.Men man kan beställa om man inte bor i närheten, dom är väldigt dryga jämfört med Urtekrams, som också funkar bra och brukar finnas i hälsokostaffärer. Men min favorit är def. Naturally Fresh. Lycka till med ditt sökandeMVH Tikaha

2010-02-12 @ 13:55:08
URL: http://tikaha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0