Mario Badescu - Buttermilk Moisturizer


Mario Badescu


Mario Badescu
är den hudvårdserie jag använder nu och jag tycker dom är helt okej efter 4 månaders användande. Dom är även dryga och det finns något för alla hudtyper då dom har ett väldigt stort sortiment.

Mario Badescu - Buttermilk Moisturizer, är en lättare hudkräm som funkar väldigt bra för oss med blandhy och fetare t-zoner, jag använder mest denna kräm på natten då den är lite för fet för mig på dagarna. Men nu på vintern så blir min hy torr så jag använder  krämen varannan dag på dagtid. Annars använder jag vanlig Aloe Vera gel.

Produkten ska vara lätt "peelande" men jag har inte märkt av någon finare och mjukare hy av den, den har inga speciella egenskaper mer än att den är bra som fuktgivare. Buttermilk har en mild doft och går snabbt in i huden, och är väldigt dryg. Innehåller inge silikon eller andra mineraloljor.

Helt okej vardagskräm, men jag skulle vilja ha en kräm som är fuktgivande men lätt. Och som gärna har något egenskap som utslätande/porminskande eller nermattande.  Så jag ska nog testa någon annan typ at hudkräm från Mario Badescu då denna är slut.


  • Betyg: 8 av 10 ( förväntade mig lite mer)
  • Pris: 59ml för 226kr  ex.frakt hos Eleven

Produktbeskrivning:
Mjölksyra är en föryngrande AHA i denna absorberande och lugnande dagliga fuktighetslotion för dig med kombinations- eller känslig hud. Framtagen med Nejlikolja och Allantoin, som är en naturlig, botanisk anti-inflammatorisk ingrediens.

För kombinations, känslig hy.

Mario Badescu - Buttermilk Moisturizer

Bilden är min egen ©


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0