Idb Uv-gel naglar


IDB GEl

Nu har jag äntligen fått mina saker för att göra uv-gelnaglar, jag har längtat så länge på att få testa detta.
Och jag hoppas detta är lösningen på mina nagelproblem, skivningar och elände.

Det är inte gratis att införskaffa alla dessa produkter och uv lampor för att göra detta hemma, även att lära sig  om hur naglar är uppbyggda och hur viktigt det är med hygien när man sysslar med detta tar mycket tid.

Och visst det var kletigt och pilligt att göra detta på sina egna naglar, men ack så kul. Och jag tror och hoppas jag blir bättre med tiden, dock har jag funderat på att utbilda mig på någon salong men det kostar mellan 25-30 tusen kronor och eftersom jag inte har några planer på att jobba nom nagelvård  så känns det som mycket pengar för att ha lite roligt.

Nej, jag ska testa och se hur pass bra jag kan bli på detta själv och hoppas jag inte göra några misstag och får några hemska bakterieinfektioner i naglarna ( hygien hygien ), vill även se om jag kan få tillbaka mina långa naglar.

Dock ska jag nog ta bort gelen då det är dax, hos en salong då jag tycker det är för jobbigt att fila bort det själv. Iof så kan man köpa  Soak-off, som man kan ta bort med aceton. Men jag har inte hittat så mycket information om det är lika hållbart som vanlig UV-gel.

Ialf så ska ni testa detta själva, så leta bra produkter och läs läs läs, juh mer ni kan lära er och desto noggrannare ni är desto bättre blir det. Men var beredd att detta kostar en del. Uv-lamporna är värst då en bra med 36V kan gå på 1000kr-2500kr.

Nu gjorde jag fransk manikyr på mina egna naglar utan att bygga någon längd, då jag vill lära mig hantera en metod åt gången, men jag har beställt mallar  så att jag ska kunna bygga. Men dom lär nog dröja ett tag innan jag testar.

Jag testade ett prov-kitt från IDB och beställde min lampa separat. Plus luddfria nagelpadds.

  • Pris: beräknat svenskt pris ca 3000kr


IDB GEl

IDB GEl

IDB GEl

Bilderna kommer från IDB

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Kommer du ihåg vart du beställde usb från? Någon länk? Önskar med beställa.

/k

2011-01-09 @ 06:36:06
Postat av: Tikaha

Hej! IDb kitet är beställt från en nagelvårdsleverantör som hade sitt "konto" på ebay. Tyvärr säljer hon inte detta kit något mera. Du kan hitta IDB på svenska internetbutiker, med instruktioner om vad du köper för något. Sök bara på tex google on IDB startkit eller uv-gel idb.MVH TIkaha

2011-01-09 @ 13:04:10
URL: http://tikaha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0